Simona Ionescu / Redactor Șef

Impresarul lui Mîțu Stoian răspunde acuzațiilor surorii artistului. „Mîțu mi-a zis că vor veni hienele după mine”

Impresarul lui Mîțu Stoian răspunde acuzațiilor surorii artistului. „Mîțu mi-a zis că vor veni hienele după mine”
Petrică Mâțu Stoian nu e liniștit nici în mormânt. Scandalul dintre sora lui, Maria Tărchilă și impresarul Doru Gușman a atins apogeul.

Doru Gușman e cu nervii la pământ. Ce a spus sora lui Petrică Mâțu Stoian i-a pus capac.

Doru Gușman nu mai suportă calomniile aduse de sora lui Petrică Mâțu Stoian. O târăște prin tribunale

Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mâțu Stoian nu se lasă și a aruncat cu vorbe grele în impresarul artistului. După ce femeia a susținut că acesta a trăit de pe munca fratelui său, Doru Gușman a luat foc și a afirmat că s-a ajuns mult prea departe. Drept urmare, o va da în judecată. Mai mult, Gușman susține că nici un membru al familiei lui nu a făcut nimic de când cântărețul a plecat la cele veșnice.

”Am înțeles că mint, că mint cu nerușinare. Dar ca să mint de pomana lui Petre, asta întrece orice măsură. Ele n-au făcut nimic. În afară de o nepoată de-ale lui căreia voia să îi lase casa de la Isverna, ea i-a dus apa în cele 40 de zile. În rest, absolut totul, am făcut eu. Eu nu mă laud cu asta, n-am făcut-o ca să mă laud.

Cum i-am făcut soției mele, i-am făcut și lui. Pomana e sâmbătă, la Craiova și o fac eu. Mint. Nimeni n-a făcut nimic de când a închis Petre ochii. Nimeni n-a făcut nimic legat de tradițiile noastre. Eu nu mai vreau să vorbim. Petre a zis că noi suntem familia lui, cu noi a stat pe lumea asta, cu noi va sta și pe lumea cealaltă.

Dovadă o stă cavoul pe care l-a făcut cu noi. Nu știu la ce folosește minciunile ei. Ea spune că trăiesc de pe spatele lui Petre, eu o să dau în judecată pe afirmațiile ei”, a afirmat impresarul.

„Mi-a zis că vor veni hienele alea după mine”

Doru Gușman merge mai departe cu declarațiile incendiare și afirmă că Petrică l-ar fi avertizat cu privire la familia sa. Dar surorile nu au de ce să-și facă probleme, pentru că vor primi tot ce li se cuvine. „În ianuarie trebuia să aibă operația pe inimă și voia să lase totul clar. Mi-a și zis că vor veni hienele alea după mine.

Copii mei, adică Andreea și ginerele meu, erau cei mai apropiați de Petrică. El a zis și cu ce pantofi să fie încălțat la moarte. Ele sunt moștenitoare, eu nu am nicio calitate. Dacă aș ști că l-aș aduce înapoi, aș face orice. Ce e partea lui Petre o să ia ele. Ele caută doar bazaconii, e problema lor.”, a mai spus Doru Gușman.

Sursă foto: spynews

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre