Simona Ionescu / Redactor Șef

Împușcături la Hollywood. Polițiștii au ucis un bărbat suspect

Împușcături la Hollywood. Polițiștii au ucis un bărbat suspect
Au avut loc împușcături la Hollywood, iar polițiștii au ucis un bărbat suspect. Totul s-a întâmplat în condițiile în care orașul se pregătește intens de decernarea premiilor Oscar, pe data de 25 aprilie.

Los Angeles se pregătește de noaptea cea mai importantă din an. Pe 25 aprilie are loc decernarea premiilor Oscar. Anul acesta evenimentul va avea loc într-o gară, iar decorul este fabulos. Mai exact, este vorba de gara Union Station din Los Angeles. Gala Oscarurilor are loc în mod tradiţional în luna februarie, dar a fost amânată în acest an din cauza pandemiei de COVID-19. Nominalizările la premiile Oscar 2021 au fost anunţate luna trecută.  În acest context, au fost împușcături la Hollywood, iar polițiștii au ucis un bărbat suspect. 

Împușcături la Hollywood. Un bărbat a fost ucis 

Totul s-a întâmplat sâmbătă seara, când o mașină de poliție ce se afla pe Sunset Boulevard se pregătea să răspundă la un apel. Atunci, un autoturism s-a oprit în faţa vehiculului lor, a frânat şi apoi a dat cu spatele ca să intre în maşina poliţiei, a explicat pe Twitter poliţia oraşului. În mașină se afla un bărbat ce purta vestă antiglonț. 

„Şoferul maşinii a ieşit, el avea o vestă antiglonţ şi mâna dreaptă ascunsă la spate”, potrivit poliţiei. „S-a îndreptat spre poliţişti care au ieşit din vehiculul lor de patrulare. El a numărat „3,2,1” şi a început să-şi mişte braţul înainte”, iar poliţia a deschis focul. Bărbatul a fost atins de glonţ şi declarat mort la faţa locului. 

Celebrul Sunset Boulevard a fost închis temporar circulaţiei. Un trup neînsufleţit acoperit cu un material alb se afla pe şosea lângă un vehicul negru, un geam lateral al căruia, de partea şoferului, era spart, după cum se putea vedea din fotografii. Anchetatori specializaţi ai poliţiei s-au deplasat la faţa locului pentru a încerca să clarifice circumstanţele incidentului, a precizat poliţia din Los Angeles.

Foto: Facebook

Steven Seagal își vinde vila din Arizona. Cum arată proprietatea de 3,4 milioane de dolari. FOTO

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre