Simona Ionescu / Redactor Șef

În ce investește bani Oana Roman. Are peste 100 și nu se poate opri să nu cumpere în continuare

În ce investește bani Oana Roman. Are peste 100 și nu se poate opri să nu cumpere în continuare
Oana Roman răsuflă ușurată. S-au dus momentele în care se certa cu Marius Elisei și toată viața era dată peste cap. Totul a revenit la normal.

Oana Roman și Marius Elisei își văd liniștiți de treabă și se ocupă de site-ul online pe care-l au și de care sunt extrem de mândri.

În ce investește bani Oana Roman. Are peste 100 de perechi acasă și nu se poate opri să nu cumpere în continuare

Într-un interviu acordat Fanatik, Oana Roman a vorbit despre cât de mult a muncit ca să-și crească site-ul, atât ea cât și Marius, dar a afirmat și care este una dintre marile sale pasiuni. E vorba de cercei, care, spune Oana, reprezintă marea sa pasiune. Și are mare grijă și de gențile ei, din care unele foarte scumpe, pe care le are de peste 20 de ani.

„Am toate culorile, mărimile, toate formele și din aur și din argint”

„Am o colecție întreagă de bijuterii acasă, am cred că peste 100 de perechi de cercei, un sertar imens plin cu brățări, cu lanțuri, dar în principiu cercei. Am și  încălțăminte foarte multă, genți foarte multe, dar am o pasiune pentru cercei. Am toate culorile, mărimile, toate formele și gablonțuri, și din aur și din argint, perle, de toate felurile și lanțuri de toate felurile, dar cerceii sunt slăbiciunea mea. (…)

„Îmi cumpăr lucruri de calitate”

Eu nu prea mă leg așa de obiecte. Am obiecte pe care le țin sau le port de foarte mulți ani, pentru că au rezistat timpului. Eu îmi cumpăr lucruri de calitate… Nu am un obiect anume, dar am genți pe care le am de 20 de ani și care sunt în perfectă stare, dar și scumpe. Bunica spunea așa: „Suntem prea săraci ca să ne cumpărăm lucruri ieftine”.

Și-mi  spunea: „Mai bine îți iei o geantă sau o pereche de pantofi de calitate, decât 7 care se rup, și fac și riduri că te strâng și te strâmbi” Și atunci eu pe principiul ăsta am mers. De aceea, am și acum genți pe care le port de 20 de ani și care sunt noi, impecabile. Bine, am și grijă de ele, le duc la recondiționat când e nevoie, am grijă. Și atunci, da, îmi sunt de suflet, pentru că le am de când eram tânără, de la 20 de ani”, s-a destăinuit fiica lui Petre Roman.

Își dorește să ajungă în Asia

A vizitat aproape toată lumea, însă până acum n-a apucat să pună piciorul în Asia. De asemenea, Oana își dorește să ajungă în Japonia și Vietnam. ”Sunt locuri în care aș vrea să merg și nu am ajuns până acum. Nu am văzut ASIA deloc. Și mai e o destinație în care vreau să merg, în Japonia. Vreau să văd Vietnamul, Thailanda, să ajung în Insulele acelea de acolo… am fost doar în Caraibe. Nu am văzut Nord-ul deloc, deși eu nu iubesc frigul.

De aceea nu m-am dus. Dar o experiență, să văd aurora boreală o dată, da, îmi doresc să o văd. În rest am văzut America de multe ori, toată Europa, am fost în Insule, în Dominicană, Martinica, am fost în Hawai. Dar sunt încă, foarte multe locuri din lumea asta, pe care nu le-am văzut”, a mai spus bruneta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre