Oana Roman trage linie în relația cu Marius Elisei. „A plecat de acasă…”

Oana Roman trage linie în relația cu Marius Elisei. „A plecat de acasă…”
După o perioadă tensionată, Oana Roman și Marius Elisei au revenit la gânduri mai bune. Cei doi îndrăgostiți au îngropat securea războiului.

Marius Elisei și Oana Roman au mers împreună la o emisiune televizată, ca să le demonstreze cârcotașilor că sunt în stare să treacă peste toate problemele.

Oana Roman se bucură de împăcarea cu Marius Elisei. Vedeta spune cine a făcut primul pas și-și recunoaște greșelile

Oana Roman și Marius Elisei demonstrează încă odată că se iubesc și sunt o familie în adevăratul sens al cuvântului. Cei doi au avut o perioadă tensionată, dar și-au dat seama că tot împreună vor răzbi în viață, așa că lăsat orgoliile deoparte și s-au împăcat.

Ca să le arate tuturor cum e viața în familia lor, cei doi au mers împreună și la Dan Capatos în emisiune, unde Oana n-a putut să reziste și și-a mai înțepat bărbatul. „Împăcarea, cumva, eu trebuie să recunosc că el a făcut niște pași de data asta, mulți. Important este că trebuie să facem în așa fel încât să ne dăm seama că separat ne e mai rău decât ne e împreună”, a spus Oana.

Trebuie să ne înțelegem reciproc, că nu sunt doar eu…

Nici Marius n-a stat degeaba și a explicat că nu a înțeles de ce s-a supărat jumătatea sa și a promis că el va face tot ce-i stă în putere ca relația să meargă perfect. „Trebuia să ne înțelegem reciproc, că nu sunt doar eu. (…) Nu doar eu am probleme. De acasă a plecat cu un vibe și a ajuns aici cu alt vibe.

A plecat de acasă cu o chestie, cu un subiect pe care trebuia să îl discute. Ai ajuns aici și, de fapt, ai sucit. Ideea este că am trecut peste acel moment. Doar ea știe dacă a avut dreptate sau nu. Eu fac tot ce pot. Acum, depinde cum ea vede și cum percepe”, a amintit Marius Elisei. La auzul acestor cuvinte, Oana s-a mai îmbunat, a lăsat puțin garda jos și susține că are și face și ea greșeli.  „Așa cum spune el, nu doar el a fost cel care a greșit. Și eu le am pe ale mele”, s-a destăinuit bruneta.

Sursă foto: instagram