Simona Ionescu / Redactor Șef

În exclusivitate, despre stil și eleganță cu Kristina Dragomir. Sunteți invitați la Brașov

În exclusivitate, despre stil și eleganță cu Kristina Dragomir. Sunteți invitați la Brașov
Pălăriile create de Kristina Dragomir sunt apreciate de fashioniste din România și în lume. Creațiile sale au ajuns la Casa Regală a României și la Hollywood. Sunteți invitați să o cunoașteți la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului.

Pălăriile Kristinei Dragomir au ajuns în renumite magazine internaționale, dar și la Hollywood. Talentul i-a adus o reputație internațională. Sunteți invitați  joi, 4 noiembrie, la orele 17.00, la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului din Piața Sfatului nr. 15. Veți afla, într-un cadru destins, despre tainele fabricării și purtării pălăriei de la artistul plastic și designerul Kristina Dragomir, doctor în arte vizuale.

În exclusivitate, despre stil și eleganță cu Kristina Dragomir. Sunteți invitați la Brașov

Kristina Dragomir furnizează pălării pentru Casă Regală a României. Principesa Margareta a purtat creațiile sale la evenimente cum ar fi la Royal Ascott, din Marea Britanie și la nunta regală din Luxemburg. Materialele pe care le folosește Kristina Dragomir pentru pălăriile sale originale sunt importate exclusiv din Londra și sunt lucrate 100% manual din fibre naturale.

Joi, 4 noiembrie, la orele 17.00, la Muzeul Civilizației Urbane a Brașovului din Piața Sfatului nr. 15, designer-ul va vorbi despre tainele fabricării și purtării pălăriei. Artistul plastic Kristina Dragomir este doctor în arte vizuale.

Talentul i-a adus o reputație internațională. Creațiile sale sunt prezente acum în muzee, cât și în cele mai exclusiviste concept store-uri internaționale. Sunt susținute și de patronajul Casei Regale din România.

Marile vedete internaționale au pălării semnate Kristina Dragomir

Creațiile Kristinei Dragomir au fost incluse în portofoliul Muzeului de Artă Contemporană din Chicago. Au fost selectate în primele 50 Best Design Worldwide (n.r. cele mai bune din lume)  conform publicației WeAr Global Magazine.

Multe din pălăriile create de artista din România completează ținuta mai multor staruri internaționale ca Lady Gaga, Elle Fanning, Katy Perry, Rita Ora și multe altele.

Pălăriile sunt promovate și în cele mai importante reviste din lume ca Vogue Magazine, Harper’s Bazaar, Vanity Fair, Schon, Tatler, Chaos, Nylon etc.

Evenimentul are loc în cadrul expoziției temporare ”Pălăria – accesoriu, eleganță și mesaj în Brașovul interbelic”.

Participanții vor călători în timp prin epoci demult apuseși  vor asculta o pledoarie despre câteva pălării celebre de la începutul secolului al XX-lea și vor primi recomandări de stil. Vor afla ce tipuri de pălării li se potrivesc și  cum să le aleagă în funcție de fizionomie, vârstă, anotimp, eveniment, etc. Și vor afla secretele în materie de modă ale starurilor internaționale ale momentului.

Participanții pot să probeze pălăriile create exclusiv pentru această expoziție de Kristina Dragomir, pălării inspirate din perioada interbelică.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre