Simona Ionescu / Redactor Șef

În familia primarului Piedone a fost sărbătoare mare. Au curs și lacrimi multe

În familia primarului Piedone a fost sărbătoare mare. Au curs și lacrimi multe
Un tată înseamnă mai mult decât o sută de profesori, spunea odinioară un celebru egiptolog britanic. Vlad, fiul lui Cristian Popescu Piedone știe cel mai bine acest lucru și-i mulțumește primarului sectorului 5 pentru cea mai bună moștenire pe care i-a oferit-o: iubirea sa, în fiecare zi.

Cristian Popescu Piedone a făcut din familie cel mai de preț liman al căutărilor lumii, iar valoarea lui s-a văzut din modul în care și-a crescut copilul. Băiatul său e cel mai frumos cadou pe care primarul sectorului 5 l-a primit vreodată de la Dumnezeu. Care ieri a împlinit 34 de ani.

Iar prima sărbătoare acasă, în familie, a lui Piedone după „vacanța obligatorie”, așa cum a numit el perioada de încarcerare, a fost cu totul și cu totul specială. S-a lăsat cu îmbrățișări, cadouri și declarații de dragoste, dar și cu multe lacrimi. De data asta de bucurie și de mulțumire că acum tatăl are lângă el familia pentru care ar face orice pe lume. Piedone a postat un mesaj tulburător pentru fiul lui, dar și câteva fotografii de familie, apreciate de fanii primarului.

„Suntem norocoși să te avem în sânge și în suflete și în vise și în visuri și în inimile noastre”

Vlad, te iubim! Toată ziua ne-am propus să-ți scriem… cuvinte, vorbe, propoziții, fraze… Am renunțat… Orice am scrie… ar fi mărunt!

Bucurie și lacrimi la aniversarea fiului lui Cristian Popescu Piedone

Ar fi doar vorbe… Știm doar că… Te iubim. Te iubim și… îți mulțumim că ești în viața noastră, copil bun! Da, suntem norocoși!

Suntem norocoși să te avem în sânge și în suflete și în vise și în visuri și în inimile noastre! Suntem norocoși să-ți fim părinți! Da, suntem norocoși, Vlad! Știi… aș vrea să-ți scriem  una, alta… Dar toate cuvintele lumii… n-ar putea exprima, nu ți-ar putea spune ce simțim pentru tine, copile! Am vrea să-ți mulțumim! Dar ar fi puțin, copil bun!

„Da, trec calendarele și ne trecem și noi”

Ar fi puțin…  34, Vlad, tată? Parcă a fost ieri…  De fapt… merg și eu pe vreo 60 trecute… Da, trec calendarele și ne trecem și noi… Dar când te știm lângă noi, între noi, aproape de noi…  suntem fericiți, suntem mândri și ne este bine! Vlad, băiatul nostru, te iubim. Dincolo de litere și de tot și de orice… acesta este mesajul nostru, de ziua ta: Te iubim. Și îți mulțumim! Să-ți fie viața așa cum îți dorești! Mama și tata”, au fost cuvintele unui tată iubitor.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre