Simona Ionescu / Redactor Șef

Încă o demisie la Antena 1! Vestea care zguduie fanii emisiunii iUmor

Încă o demisie la Antena 1! Vestea care zguduie fanii emisiunii iUmor
Cu doar câteva zile în urmă, Șerban Copoț anunța că a renunțat la colaborarea cu iUmor, ulterior s-a aflat că Bordea rămâne fără prietenul Cortea.

Potrivit unor surse, acum producătorii emisiunii fac un alt pas important și mai schimbă o vedetă.

Sursele susțin că nici Dan Badea nu mai face parte din echipa proiectului difuzat de Antena 1. De asemenea, acestea mai spun că locul celor doi ar fi fost luat de alți doi simpatici. e vorba de Emi și Cuza de la Noaptea Târziu. Celor doi le merge foarte bine din toate punctele de vedere, sunt chemați la tot felul de emisiuni și au fost finaliști ai emisiunii „Asia Express”, dar și câștigători ai sezonului 17 „Te cunosc de undeva”.

Emi și Cuza, noii prezentatori de la iUmor

Cuza de la „Noaptea târziu” a dat de bani

Dovadă că s-au umplut conturile, Cuza a devenit fericitul posesor al unui Porsche 911, iar Emi s-a căsătorit recent și când a tras linia, a ieșit foarte bine.

„Da, mă despart de iUmor. După 14 sezoane, este momentul să mai luăm și o pauză. A fost challenging, au fost șapte ani în care am făcut parte dintr-o echipă frumoasă, în care a avut loc debutul meu ca prezentator, o zonă care m-a scos din confort.

Anul acesta, iUmor s-a suprapus cu taberele mele și nu am cum să renunț la proiectul meu de suflet!”, a declarat Șerban Copoț despre plecarea de la iUmor.

Dan Badea și Șerban Copoț pleacă de la iUmor

„Propuneri pot fi multe, eu pot să fac o grămadă de lucruri, dar mi-a plăcut foarte mult această echipă, este extraordinară”

După declarația lui Copoț, Dan Badea a avut o primă reacție, dar nu a spus nimic despre faptul că ar urma să plece. „Am văzut ce a scris și el. E un subiect care mă depășește, nu aș vrea să vorbesc despre el! (n.r. ce a declarat Șerban Copoț despre plecarea de la iUmor) Clar! (n.r. el rămâne) La umor nu renunțăm niciodată!

Într-un singur cuvânt, are umor, cred că e foarte potrivit pentru ce fac eu. Propuneri pot fi multe, eu pot să fac o grămadă de lucruri, dar mi-a plăcut foarte mult această echipă, este extraordinară. M-am regăsit în energia lor! Sunt puțin nebuni în cel mai frumos mod posibil, mi-a plăcut asta!”, a declarat Dan Badea.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre