Simona Ionescu / Redactor Șef

Încă un asasinat la comandă în Bihor. Cât a plătit o femeie pentru uciderea iubitului său

Încă un asasinat la comandă în Bihor. Cât a plătit o femeie pentru uciderea iubitului său
O poveste de-a dreptul șocantă vine din Bihor. Polițiștii au descoperit încă un asasinat comandat de o femeie pentru uciderea iubitului său și a plănuit cu ucigașul și încă o femeie cum să scape de cel care îi încurca viața.

O femeie a tocmit un asasin ca să scape de concubinul ei pentru că se îndrăgostise de altcineva. Culmea, începuse o relație cu o femeie!

Femeia din Bihor, îndrăgostită de o altă femeie, a vrut să scape cu orice preț de vechea legătură amoroasă. Însă, nu s-a despărțit pur și simplu de bărbat, ci, împreună cu noua iubită, a pus la cale un plan de-a dreptul înfiorător!

Cele două femei s-au gândit că singura soluție pentru a scăpa definitiv de individ ar fi ca acesta să moară. În opinia lor, aceasta a fost calea care le ajuta să-și trăiască povestea de dragoste.

Așa că, nu au stat prea mult pe gânduri și au trecut la acțiune. Au căutat pe cineva dispus să comită o crimă, într-un cuvânt, un asasin plătit. Suma pe care au oferit-o a fost de 40.000 de lei, iar cel care a primit banii și-a dus la bun sfârșit treaba. Împreună, femeile și ucigașul, au făcut planul de acțiune ca să scape de bărbat, iar cadavrul lui să dispară.

Totul s-ar fi petrecut la începutul anului, susțin surse din anchetă.

Un bărbat din Bihor dat dispărut în luna decembrie a anului trecut era căutat în aceste zile de poliţişti şi pompieri în Crişul Repede. Miercuri, echipajele au verificat malurile râului, în zona Silvaş, dar şi pe malul opus, în cartierul Voltaire, scotocirile urmând să continue, scrie bihoreanul.ro.

Cine era bărbatul omorât și cum a dispărut de acasă

Bărbatul, Venkli Istvan, 45 ani, din Şimian, a ieşit din casă în noaptea de 18 spre 19 decembrie 2021, după miezul nopţii, iar de atunci nu a mai fost găsit. Familia lui a postat mai multe anunţuri pe reţelele de socializare, inclusiv în Ungaria, cerând ajutor pentru găsirea lui.

„Fratele meu nu avea niciun motiv să dispară, nu avea probleme”, „era un om vesel, căsătorit, avea copii. Îi plăcea să cânte, în seara dinainte de dispariţie, a cântat la o petrecere”, sunt câteva dintre postările surorilor sale.

Bihoreanul a fost căutat zile în şir de sătenii din Şimian, însă parcă a intrat în pământ. Căutările în cazul lui au fost continuate atât în zona Şimian, cât şi, recent, în Oradea, dar fără succes.

Asasinul plătit l-a omorât pe iubitul femeii şi apoi a scăpat de cadavru în zona oraşului Valea lui Mihai din judeţul Bihor, aruncându-l în apă.

În noaptea de marți spre miercuri, anchetatorii au găsit trupul bărbatului, iar astăzi i-au reţinut pe cei trei implicaţi în crimă: tânăra, asasinul și noua iubită a femeii.

Al doilea caz, aproape același scenariu: ucis la comanda iubitei

Un caz asemănător a avut loc în ianuarie 2020. Atunci, un bărbat de 46 de ani din Bihor dat dispărut de familie a fost ucis la comanda iubitei, cadavrul acestuia fiind găsit într-un canal colector. Suspecții au vrut să-și șteargă urmele aruncând sodă caustică pe victimă.

Bărbatul a fost ucis pe 4 ianuarie 2020, iar o săptămână mai târziu i-a fost descoperit cadavrul. Potrivit anchetatorilor, acesta a fost ucis de doi tineri din familie, care l-au lovit cu un sucitor de lemn şi cu un levier până l-au lăsat lat. Au cumpărat sodă caustică și au aruncat cu ea pe capul victimei, în idea de a nu fi recunoscută. Apoi, au aruncat cadavrul într-un canal colector din Berechiu. După crimă, iubita bărbatului s-a dus la poliție și i-a anunțat dispariția.

Însă oamenii legii i-au prins pe indivizi. Unul este fiul iubitei victimei, iar cel de-al doilea este iubitul fiicei femeii. Atât ei, cât și femeia, au fost acuzați de omor, instigare la violenţă în familie, violenţă în familie şi profanare de cadavre şi morminte.

Foto: bihoreanul.ro

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre