Simona Ionescu / Redactor Șef

Încă un ministru are COVID-19. Internauții îl iau la mișto

Încă un ministru are COVID-19. Internauții îl iau la mișto
Guvernul se împuținează pe zi ce trece. Încă un ministru are COVID-19, dar ar putea fi mai mulți pentru că acesta a avut mai multe întâlniri importante, inclusiv cu ambasadorul SUA. Internauții îl iau la mișto.

Ieri, la prânz, ministrul era bine și s-a întâlnit cu ambasadorul SUA. Cu secretary de stat, cu directori. A ținut și un discurs, dar pe seară a aflat că are COVID-19.

Încă un ministru are COVID-19

Al doilea ministru din Guvernul Orban a fost testat pozitiv cu COVID-19. Ministrul transporturilor, Lucian Bode, a anunțat că s-a infectat. La începutul săptămânii și ministrul economiei, Virgil Popescu, a fost depistat pozitiv cu virusul ucigaș.

„În urma unor analize periodice pe care le-am făcut în cursul acestei zile, în această seară am primit rezultatul ultimului test pentru diagnosticarea COVID – 19 și, din nefericire, acesta a fost unul pozitiv. Din clipa în care am aflat rezultatul testului am urmat toți pașii ceruți de protocol. În acest moment m-am izolat la domiciliu, mă simt bine, nu prezint simptome specifice și am încredere că, în cele din urmă, totul va bine. Va urez multă sănătate, tuturor!”, este mesajul postat de Lucian Bode pe o rețea socială.

În prima parte a zilei de miercuri, 4 noiembrie, ministrul transporturilor a primit vizita ambasadorului SUA în România, Adrian Zuckerman. Lucian Bode a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj cu privire la întâlnirea cu oficialul și la discuțiile pe care le-a avut despre relația României cu Statele Unite.

Ministru transporturilor are COVID-19. Internauții îl iau la mișto

Lucian Bode a primit sute de urări de sănătate de la internauți, dar au fost mulți care l-au luat la mișto pe demnitar.

  • ”N-ai fost «precaut» deci esti….«prooooost»! Nu o spun eu! A spus-o boss-ul tău, Iohannis! Sănătate!”
  • Asta e ca și aia cu mașina pe contrasens. Mă duc pe contrasens pentru că sunt ministru. Nu port mască pentru că sunt ministru. În schimb, virusul îți aduce aminte că nu ești decât un simplu om. Când mai mergeți pe contrasens și puneți viata altora în pericol, să vă aduceți aminte de momentele astea. Sper să fi învățat ceva din asta. Multă sănătate și minte să aveți!”
  • ”Deci acolo prin minister și guvern nu prea respectă nimeni regulile cu purtatul măștii. Și sunt curios ce analize «periodice» includ testul Covid19? Tocmai ți-a scăpat porumbelul pe gură pentru că eu sunt convins că voi sunteți testați ca fotbaliștii, o dată la 7 zile, în timp ce cazuri grave așteaptă cu zilele să facă un test.”
  • ”Mai rar așa, să primești rezultatul în aceeași zi în care faci testul. Alții așteaptă minim 2 zile, timp în care îi infectează și pe alții. Așa ar fi ideal să funcționeze testarea și la d-voastră. Să auzim de bine!”
  • ”Multă sănătate! Normal și legal ar fi ca toți membri ședinței de guvern de ieri să intre în izolare. Poate mai salvăm ceva două săptămâni cât nu munciți.”

Exclusiv. Lidia Buble renunță la detaliul scandalos de pe corpul ei. Îi arată tatălui că devine fată cuminte?

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre