Simona Ionescu / Redactor Șef

Încă un scandal sexual teribil la Hollywood. Actorul prefera doar băieții minori, iar lista abuzurilor e lungă

Încă un scandal sexual teribil la Hollywood. Actorul prefera doar băieții minori, iar lista abuzurilor e lungă
Scandalurile sexuale se țin lanț la Hollywood. Producători și actori celebri au ajuns în fața instanței după ce lucrurile au ieșit la iveală. Iar acum a apărut un nou scandal cutremurător.

Ed Gale, actorul cunoscut pentru rolul Chucky, păpușa horror a intrat zilele acestea într-un scandal sexual de proporții. Vedeta de la Hollwood a fost surprinsă de camerele de filmat recunoscând că a vrut să întrețină relații intime cu un băiețel de doar 14 ani. În aceeași înregistrare el relatează că a avut relații intime cu „până la 10 minori”.

Imediat ce afirmațiile au ajuns în spațiul public, poliția din Los Angeles a deschis o anchetă și investighează cazul bărbatului de 59 de ani.

Actorul a devenit celebru în rolul păpușii horror Chucky

Actorul Ed Gale a fost demascat de un grup intitulat Creep Catcher Unit.  Unul din membri a pretins că ar fi un puști de 14 ani și a început o discuție în mediul online cu actorul. „Băiatul” a primit mesaje de la actor, în care acesta i-a cerut direct favoruri sexuale. Mai mult de atât, a reușit să-l facă pe actorul de la Hollywood să recunoască faptul că a întreținut relații intime cu aproximativ zece minori.

În videoclipurile filmate vineri de Creep Catcher Unit (CC Unit), Ed Gale a recunoscut că au existat mai mulți minori cu care a vorbit în mediul online și cărora le-a făcut avansuri sexuale. Actorul se laudă practic că „aveau toți sub 18 ani” și că „cu siguranță nu erau mai mult de 10” dintre ei.

Cum a fost demascat actorul Ed Gale

Actorul i-a spus liderului CC Unit, care poartă numele de Ghost, că plănuia să facă sex „oral, de mână și, eventual, anal” cu persoana căreia îi trimitea mesaje, și despre care credea că este un băiat în vârstă de 14 ani.

Ed Gale a scăpat nearestat pentru că e grav bolnav

În videoclipul demascator, actorul din Howard the Duck, Spaceballs și Chucky a fost întrebat de Ghost, șeful grupării CC Unit: „Ai vorbit sexual cu un minor online, da sau nu?” „Da”, a răspuns actorul. „Asta e o infracțiune” i se spune, iar Gale admite că era și este conștient de asta: „Da”.

Potrivit Daily Mail, LAPD (Departamentul de Poliție Los Angeles) a deschis o anchetă pe numele lui Ed Gale, dar nu a decis arestarea sa din motive legate de  problemele sale grave de sănătate.

Sursa foto. Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre