Simona Ionescu / Redactor Șef

Încep filmările la „Asia Express” 2024. Se anunță un nou sezon plin de adrenalină

Încep filmările la „Asia Express” 2024. Se anunță un nou sezon plin de adrenalină
S-a terminat „America Express”, începe un nou sezon. De data emisiunea va reveni la denumirea de dinainte, „Asia Express”. Cine vor fi concurenții noului sezon.

Potrivit informațiilor oferite de Cancan, filmările pentru noul sezon „Asia Express” încep la finalul lui februarie 2024. Noile destinații unde concurenții vor face tot ce pot să demonstreze cât de puternici și determinați sunt vor fi Thailanda, Malaezia și Filipine.

De altfel, în anul 2020, concurenții au mai filmat în Thailanda, sezonul de atunci fiind câștigat de cântărețele Raluka și Ana Baniciu. Iar în urma traseului greu prin Taiwan și Filipine, marii câștigători au fost Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

Cine sunt concurenții noului sezon „Asia Express

Sursele spun că printre concurenți vor face parte Anca Țurcașiu, care va face echipă extraordinară cu fiul său, Radu Alexandru, proaspăt căsătorit. Se pare că un alt concurent va fi Adrian Nartea și e posibil să meargă în cea mai mare aventură a vieții și Damian Drăghici. Deocamdată însă, producătorii Antenei 1 nu au confirmat numele concurenților.

Ei sunt marii câștigători „Asia Express”

Cine au câștigat concursul de-a lungul anilor

Ultimul sezon al emisiunii a fost câștigat de Sânziana Negru și Laura Giurcanu. Din ceea ce se cunoaște, Sânziana a investit banii de la „America Express” într-un restaurant cu specific mexican. După ce au câștigat alt sezon, Raluka și prietena ei, Ana Baniciu ar fi vrut să-și cumpere apartamente în același bloc, dar din păcate visul nu li s-a împlinit.

Oase și CRBL nu-și mai vorbesc după ce au câștigat sezonul 2 „Asia Express”

O situație ciudată s-a întâmplat între Oase și CRBL, câștigătorii celui de-al doilea sezon al emisiunii „Asia Express”. După ce și-au împărțit banii, cei doi s-au certat și nu au revenit la gânduri mai bune nici în acest moment.

Mona Segall și-a dorit să facă televiziune de când avea doar trei ani

Cine este producătoarea emisiunii, Mona Segall

În ceea ce o privește pe Mona Segall, producătoarea emisiunii, aceasta se ocupă și de „Chefi la cuțite” și are la activ și alte emisiuni iubite de români, precum „Dansez pentru tine”, „Vocea României” și „Românii au talent”. Mona Segall a declarat la un moment dat că și-a dorit să lucreze în televiziune încă de când avea trei ani. Sursele spun că aceasta ar avea un salariu la Antena 1 în valoare de 20.000 de euro.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre