Simona Ionescu / Redactor Șef

Începe procesul Mirelei Vaida. Ce au făcut procurorii

Începe procesul Mirelei Vaida. Ce au făcut procurorii
Mirela Vaida a fost nemulțumită de ordonanța de clasare dispusă de procurori, în cazul tentativei de omor care a fost comisă live, la Acces Direct. Dosarul ajunge la Tribunal. Ce au făcut procurorii.

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii ”Acces direct”, de la Antena 1, a fost atacată de o femeie despuiată. Pe 19 martie, o femeie necunoscută, în pielea goală, a dat buzna în platou și aruncat înspre ea cu o piatră. I-a strigat că vrea să o schilodească, pentru că i-ar datora bani.

Mirela Vaida a depus plângere la Poliție pentru tentativă de omor. Procurorul de caz a luat o decizie total neașteptată. Acesta a emis o ordonanţă de clasare asupra plângerii formulate de prezentatoarea TV. Acesta a considerat că acţiunea atacatoarei asupra Mirelei Vaida nu a fost tentativă de omor. Vedeta Antenei 1 a contestat ordonanța de clasare. Ce urmează?

Începe procesul Mirelei Vaida. Ce au făcut procurorii

Dosarul Mirelei Vaida ajunge pe masa judecătorilor. Vedeta Antena 1 a contestat ordonanța de clasare dispusă de procurori, în cazul tentativei de omor care a fost comisă live, la Acces Direct.

Decizia procurorilor a fost că necunoscuta despuiată care a aruncat cu u pietroi de 3 kg spre capul ei nu a intenționat să îi facă rău. Mirela Vaida a contestat ordonanța de clasare, la tribunal.

Mirela Vaida și agresoarea sunt citate săptămâna viitoare în fața magistraților, pentru a-și susține varianta. Datorită procurorilor, psihopata s-a dus din nou la Acces Direct, s-a dezbrăcat complet și a încercat să ajungă la Vaida. Însă, ușa era încuiată. A spart geamurile și a zbierat din nou că o va omorî pe Mirela Vaida.

Pe 19 martie, o femeie necunoscută, în pielea goală, a dat buzna în platou și aruncat înspre Mirela Vaida cu o piatră
Mirela Vaida: „Tot timpul spune că i-am furat banii, ba că-mi ia capul, ba că-mi taie gâtul. Astea sunt amenințări. Chiar nu se sesizează nimeni?”

Mirela Vaida, atacată de două ori

După al doilea atac, prezentatoarea emisiunii Acces Direct a spus că nu înțelege atitudinea procurorilor. „Tot timpul spune că i-am furat banii, ba că-mi ia capul, ba că-mi taie gâtul. Astea sunt amenințări. Chiar nu se sesizează nimeni? Procurorul a întors dosarul și a zis doar pentru distrugere, doar atât, distrugere.

A zis că bolovanul nu-mi nimerea mie capul. Cred că procurorul în capul lui zice: Vă victimizați cam mult. Femeia ce a făcut? A intrat și ea și a dat un bolovan. Așa și? V-a nimerit? Nu! Hai, pa, că am altă treabă! Nu e reținută nici măcar pentru amenințare, eu am cerut pentru tentativă de omor”, a spus Mirela Vaida, la Acces Direct.


Mirela Vaida e în pericol.  Ce a decis procurorul de caz în legătură cu agresoarea ei

Mirela Vaida față în față cu una din agresoare. „Asistenta” atacatoarei cu bolovanul i-a spus cum voiau să o rănească

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre