Simona Ionescu / Redactor Șef

Incident fără precedent la botezul fiului lui Cabral și al Andreei Ibacka. Se putea lăsa cu o nenorocire

Incident fără precedent la botezul fiului lui Cabral și al Andreei Ibacka. Se putea lăsa cu o nenorocire
Andreea Ibacka și Cabral au trăit un moment unic, când și-au botezat băiatul. Vedete de renume s-au distrat la o petrecere pe cinste.

Botezul lui Tiago i-a strâns pe cei mai buni prieteni, însă a existat un motiv de supărare și îngrijorare.

Incident fără precedent la botezul fiului lui Cabral și al Andreei Ibacka. Se putea lăsa cu o nenorocire

14 mai a fost o zi cu totul specială pentru Andreea Ibacka și Cabral, pentru că l-au creștinat pe moștenitor. Fericita mămică care a ales să poarte o rochiță albastră, care i-a venit perfect, a împărtășit cu fanii bucuria. „Mergem la botez, au trecut lunile. Ne pregătim de mult pentru eveniment și parcă tot pe ultima sută suntem.”, a mărturisit blonda pe Instagram.

Candy bar-ul, una dintre bucuriile Andreei

Nașii lui Tiago au fost Irina și Răzvan Fodor, care s-au dovedit a fi extrem de impresionați atunci când preotul îi făcea micuțului slujba de creștinare. Dacă Răzvan își ținea finuțul în brațe, Irina s-a asigurat tot timpul ca băiatul să fie în regulă și să nu-l deranjeze nimic.

Imediat după biserică, invitații au ajuns la petrecere, iar Andreea le-a spus fanilor săi că adoră prăjiturile, chiar dacă uneori se vede pe șolduri. „Complicat să prinzi candy barul neatins. Nu m-am grăbit suficient de tare și s-a dat năvală. Ce să zic? Unii văd multe calorii, eu văd fericire. Un platou și apoi pe șolduri.”, au fost cuvintele vedetei.

„În cele aproximativ 160 de nopți nedormite consecutiv nu mi-am pierdut niciodată răbdarea”

Aflată la a doua sarcină, Andreea a mărturisit că vrea să se bucure în totalitate de meseria de mamă, fără să mai fie speriată de provocările cu care se confruntă orice părinte. „În mod absolut comun, mi-am propus ca a doua oară să mă bucur mai mult de bebelușeală.

Să nu mai număr zilele fiecărei etape ce vine cu provocări, să nu aștept să treacă colicile, apoi durerile de dinți, primele săptămâni de diversificare, primii pași nesiguri, tantrumurile, insomniile ș.a.m.d. pentru a mă bucura 100% de experiența de mămică.

Să nu verific aplicațiile mobile în căutarea acelor zile cu soare din dezvoltarea acestui pui de om (în care – vezi Doamne – ar trebui să fim mai radioși decât în celelalte) și să mă încarc din fiecare secundă petrecută alături de el. (…)  Alături de Tiago am cunoscut o altă dimensiune a privării de somn, mult dincolo de experiența alături de Namiko (copilul demo).

Chiar și așa, în cele aproximativ 160 de nopți nedormite consecutiv nu mi-am pierdut niciodată răbdarea, nu am încetat să-l alint, nu am ridicat tonul, nu am găsit motive să lipsesc nici o jumătate de noapte de lângă el. Băiețelul meu simpatic, dorit și – da – mega terorist cu somnul meu e la vârsta la care îți vine să-l bagi în buzunar, să-l porți nedezlipit, să-l pupi încontinuu (mai ales că nici nu se va împotrivi).

Așa că până să-mi trântească și el un ”asta e treaba mea, mama!” (mi-a stat ceasul când am auzit-o prima oară de la sora lui)… pe noi doi o să ne găsiți frecvent așa.”, a scris soția lui Cabral pe Instagram.

Botezul a fost întrerupt de un incendiu

Toate au fost mers perfect până când evenimentul a fost întrerupt de un incendiu care a avut loc chiar vizavi de curtea soților Ibacka. Cabral a postat chiar și un video cu incendiul, dar și-a liniștit fanii când i-a anunțat că nimeni nu a pățit nimic. Chiar și așa, caravana închiriată pentru marele eveniment a fost puțin atinsă. ‘’Când a bubuit sărăcia aia a aruncat în sus cu nu știu ce e ăsta, plastic’’, a povestit Cabral pe Instastory.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre