Simona Ionescu / Redactor Șef

Incredbil. Uite cine este fiul celebrei clarvăzătoare Maria Ghiorghiu, care a prezis Colectiv și moartea Cristinei Țopescu

Incredbil. Uite cine este fiul celebrei clarvăzătoare Maria Ghiorghiu, care a prezis Colectiv și moartea Cristinei Țopescu
Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a cunoscut celebritatea după ce a publicat, pe site-ul ei, mai multe previziuni asupra unor evenimente catastrofale. Presa națională a notat că aceasta a anunțat cu mult timp înainte de nenorocirea de la Colectiv, dar și alte evenimente precum moartea jurnalistei Cristina Țopescu.  

Clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu a declarat zilele trecute, la anunțul că Elena Udrea a fost arestată și că va ispăși o pedeapsă de 6 ani după gratii, că politiciana va suferi crunt în penitență. Mai mult, Ghiorghiu a spus că o voce i-a spus că viața Elenei Udrea va fi pusă în pericol în închisoare, lucru care a inflamat opinia publică.

Totodată, oricât de controversate ar fi declarațiile clarvăzătoarei, puțini știu că fiul ei este un apreciat profesor de fizică și matematică în Norvegia. Iar povestea lui de viață este aproape la fel de uluitoare ca predicțiile mamei sale.

Bogdan Ghiorghiu este profesor de matematică și fizică în Næstved, oraș la o oră distanță de capitala Copenhaga, notează jurnaliștii de la publicația Școala 9. Fiul Mariei Ghiorghiu are și un masterat în astrofizică.

Bogdan Ghiorghiu. Foto: Școala 9

Potrivit sursei citate, fiul clarvăzătoarei nu a ales matematica din prima, ci a urmat facultatea de Litere, din Iași. A făcut și un masterat în Litere, însă a simțit chemarea către matematică și fizică, deci spre un pol opus. Și s-a înscris la Facultatea de Fizică.

„Nu știam ce e aia o derivată sau o integrală. E ca și cum n-ai ști ce e complementul sau atributul când dai la Litere. A trebuit să o iau de la zero, dar pentru că-mi plăcea, am reușit.”

A excelat în studiu și a ajuns, în 2014, în finala competiției FameLab în Marea Britanie, apoi a început un masterat în Astronomie, la Universitatea Aarhus, din Danemarca, cu bursă. Arc peste timp, acolo a ajuns profesor de mate-fizică la un liceu. În cadrul articolului publicat de Școala 9, acesta vorbește despre diferențele dintre sistemul de educație românesc și cel danez.

În Danemarca, elevii primesc doar patru note pe an

Evaluarea elevilor danezi este diferită. Primesc doar patru note pe an: două dintre ele le dă profesorul pentru evoluția pe care a avut-o liceanul, cât a participat la ore și celelalte două sunt la testări.

„Nu există note precum cele din România, trecute în catalog. În timpul orei elevii nu se tem că sunt ascultați și că primesc 2. Bineînțeles că noi pe parcurs încercăm să verificăm că ei sunt cu noi, că au înțeles, și dacă sunt în urmă, nu le dăm 2, ci evaluăm dacă am mers prea repede și încetinim, recapitulăm.”, a povestit Bogdan Ghiorghiu.

Mama lui, clarvăzătoarea Maria Ghiorghiu, e foarte mândră de fiul ei

Maria Ghiorghiu se mândrește cu fiul ei. Femeia, care e și ea absolventă de două facultăți – Teologie și Drept, a postat pe rețelele sociale următorul mesaj:

„Bravo, copilul meu! Felicitări! Mami e mândră de tine!

Mulțumesc Bunului Dumnezeu și Măicuței Domnului că ești copilul meu, dar și pentru faptul că te-a ajutat să faci în viață ceea ce-ți dorești, ceea ce e frumos și plăcut, divin de plăcut!

Să fii sănătos, fericit și să nu uiți niciodată, dragul mamii, ca numai DUMNEZEU și MĂICUȚA DOMNULUI te-au ajutat să fii ceea ce ești astăzi, adică un Om bun, corect și dornic să vină în ajutorul aproapelui său.

Te iubește mami infinit de mult, și mă rog pentru tine să fii sănătos și să ai parte de tot ce e mai frumos și mai bun în lume, iar toate câte își dorești să ți se împlinească!

FELICITARI din toata inima!!!”, i-a transmis ea.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre