Simona Ionescu / Redactor Șef

Incredibil ce a pățit Shakira când a aflat că Pique o înșeală. Jurnaliștii spanioli aruncă bomba

Incredibil ce a pățit Shakira când a aflat că Pique o înșeală. Jurnaliștii spanioli aruncă bomba
Este știrea de sfârșit de an, pe care au scos-o la suprafață jurnaliștii din presa spaniolă. S-a aflat motivul real al despărțirii cântăreței Shakira de Pique.

Solista columbiană Shakira, spun jurnaliștii spanioli, ar fi fost însărcinată cu o fetiță, după ce a făcut o inseminare in vitro. Din nefericire, atunci când a aflat că iubitul Gerard Pique a înșelat-o, Shakira ar fi făcut un avort spontan. Motivul ar fi fost o infecție bacteriană.

Acela a fost momentul în care artista s-a decis să pună punct definitiv unei relații toxice. Această ipoteză s-a vehiculat în cadrul unei emisiuni televizate, Gossip No Like, când s-a aflat că vedeta ar fi fost însărcinată cu o fetiță.

Shakira a pierdut o sarcină când a aflat că Pique o înșeală

Pique ar fi trecut repede peste acest moment

De asemenea, jurnaliștii din presa spaniolă spun că Pique nu ar fi fost atât de îndurerat de momentul dramatic și ar fi continuat să se vadă cu Clara Chia. Atât Shakira cât și Pique au fost contactați în legătură cu acest lucru, dar nici, nici celălalt, nu au confirmat dar nici nu au dezmințit.

„Când a aflat, Clara Chia a decis să meargă mai departe și să-și vadă de viață”

O jurnalistă a mărturisit pentru Marca să mai tânăra Clara Chia ar fi știut de acest lucru și a decis să se întâlnească cu altcineva, dar s-ar fi lovit de gelozia lui Pique. Bărbatul a decis atunci să facă tot ce poate pentru a nu o pierde. „Când Shakira a descoperit infidelitatea, a crezut că este doar ceva temporar, a discutat cu Gerard și și-a dorit să continue relația cu el. Cei doi au încercat să-și salveze legătura.

Pique a ales-o pe Clara Chia

Când a aflat, Clara Chia a decis să meargă mai departe și să-și vadă de viață. S-a întâlnit cu alt bărbat și Pique a fost gelos, alegând să rămână lângă Clara Chia”, a dezvăluit jurnalista Marisa Martin-Blazquez pentru Marca.

„Oamenii nu știu nici măcar zece la sută din ceea ce s-a întâmplat”

Cu ceva timp în urmă, Pique a menționat că nimeni nu poate să știe cu adevărat ce s-a întâmplat între el și Shakira. „Dac-aș fi dat importanță la ceea ce se spune despre mine, acum aș fi fost închis într-un apartament ori m-aș fi aruncat de la etajul șase. Unica modalitate de a ieși viu din toate acestea este să nu le dai nicio importanță. Nu pot ieși în fiecare zi să neg lucruri care nu sunt reale. Nu vreau să vorbesc despre asta și nu voi vorbi despre asta, dar oamenii nu știu nici măcar zece la sută din ceea ce s-a întâmplat”, a mărturisit acesta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre