Simona Ionescu / Redactor Șef

Pique scoate la iveală unul dintre marile secrete. E clar cum l-a „fermecat” Clara Chia

Pique scoate la iveală unul dintre marile secrete. E clar cum l-a „fermecat” Clara Chia
Gerard Pique a avut o relație de lungă durată cu cântăreața columbiană Shakira, dar anul trecut cei doi au luat-o pe drumuri separate după ce Shakira l-a acuzat pe Pique că l-a înșelat în timp ce tatăl ei era în spital. S-a aflat și cum l-a cucerit Clara Chia.

Cu puțin timp înainte de despărțirea oficială, Pique a făcut un comentariu pe care mulți nu l-au luat în seamă, dar care acum se răspândește aproape ca un foc de paie. În 2022, la sfârșitul perioadei în care juca, Pique a spus că nu există nimic comparabil cu a fi fluierat de fanii lui Espanyol. Nici măcar momentul în care face dragoste cu partenera sa.

„Acum mă bag mai mult”

În cadrul emisiunii spaniole Joaquín, el novato, de la Antena 3, a fost prezentat de Joaquín Sánchez, de asemenea fotbalist și coleg al catalanului, care a invitat-o și pe partenera sa, Ibai Llanos. În cadrul discuției, acesta i-a pus o întrebare foarte importantă lui Pique. „De câte ori fac dragoste pe săptămână cu partenera ta?”. Răspunsul fostului sportiv spune multe despre relația cu Clara Chia.

Pique s-a dat de gol. Ce îl ține legat de Clara Chia

„Acum mă bag mai mult”, a spus fostul apărător. „Ai întinerit”, a adăugat Joaquín râzând. De altfel, nu e pentru prima dată când s-a zvonit că acesta ar fi unul dintre motivele pentru care Pique a ales să fie alături de Clara Chia, cu 14 ani mai tânără.

„De ce nu cred că este necesar?”

Printre alte subiecte, au vorbit și despre ultimul episod mediatic major pe care l-a trăit fostul apărător, care a făcut înconjurul lumii datorită modului în care s-au petrecut evenimentele: despărțirea sa de cântăreața columbiană Shakira. „Lăsând gluma la o parte, toate poveștile au două versiuni. De ce nu o cunoaștem pe a ta?”, a întrebat sevilanul. „De ce nu cred că este necesar?”, a răspuns fostul apărător.

Pique alături de fosta și actuala parteneră de viață

„Nu vreau să vorbesc despre asta și nici nu voi vorbi”

Înainte de premiera acestui interviu, actualul președinte al Ligii Regilor a trecut prin microfoanele The Mon de la RAC1.

„Dacă aș fi dat importanță la ceea ce se spune despre mine acum aș fi fost închis într-un apartament sau m-aș fi aruncat dintr-a șasea. Singurul mod de a ieși viu din toate astea este să le ignori.

Nu pot ieși în fiecare zi să neg lucruri care nu sunt reale. Nu vreau să vorbesc despre asta și nici nu voi vorbi, dar din tot ce am trăit, oamenii nu știu nici măcar 10% din ceea ce s-a întâmplat”, au fost cuvintele lui Pique.

Liga Regilor este o ligă de fotbal în șapte din Barcelona înființată în 2022 de Gerard Piqué, în asociere cu alte personalități notabile din lumea fotbalului și streameri pe internet.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre