Simona Ionescu / Redactor Șef

Incredibil, dar părul se va purta așa în 2022! Culorile alese de stiliști șochează

Incredibil, dar părul se va purta așa în 2022! Culorile alese de stiliști șochează
Orice femeie își dorește să aibă un păr ca în reclame. Iată ce se poartă anul acesta.

Culori calde, vibrante dar și reci sunt propunerile stiliștilor pentru acest an. Alegeți ce vi se potrivește.

Tendințe și stiluri noi în 2022. Ce culori vedete de păr puteți alege ca să fiți la înălțime

Cum ne vopsim părul în acest an? Cum ne dorește inima, pentru că avem de unde alege. Doamnele și domnișoarele care iubesc blondul, pot opta pentru un blond caramel, care se potrivește cel mai bine celor cu pielea mai închisă la culoare. Ideal ar fi dacă vreți această culoare să apelați însă la un specialist, pentru că este o culoare delicată. În plus, se potrivește cel mai bine femeilor cu părul drept.

Ce spuneți de un maro cu nuanțe trandafirii?

O altă culoare vedetă a anului 2022 este și o combinație între roz și maro. Veți fi surprinsă să vedeți cât de mult vă va schimba înfățișarea și vă va întineri. Atenție însă că veți avea nevoie de un șampon special dacă o veți alege, dar și un balsam care să vă hidrateze bine podoaba capilară.

Argintiul este la mare căutare

Nici în 2022 nu se renunță la superbul argintiu. Sigur că e o culoare sofisticată, dar dacă sunteți îndrăgostită de această nuanță, trebuie să o încercați neapărat. Și în acest sens se recomandă ca părul să fie vopsit tot la coafor, pentru că are nevoie de o întreținere specială.

Ciocolatiu-scorțișoară pentru femei rafinate

Doamnele și domnișoarele care vor o schimbare, dar în același timp își doresc să arate cât mai natural, au la dispoziție acum un ciocolatiu-scorțișoară. Stiliștii spun că se potrivește foarte bine femeilor care au avut părul degradat de la atâtea decolorări, dar și celui uscat. În plus, se asortează bine cu multe piese vestimentare.

Blorange face furori și în 2022

O variantă mult căutată și apreciată de vedetele de la Hollywood este blorange. Adică nici blond, nici roșcat… Culoarea reproduce nuanța apusului de soare, vara.

Blorange-ul poate să fie cu tonuri puternice de roz, ori cu portocaliu.

Nuanța se potrivește unui look modern și se recomandă mai ales femeilor trecute de 40 de ani. Dacă vreți ca această culoare să se mențină, alegeți un șampon special.

„Blorange” e noul trend

Sursă foto: acasa

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre