Survivor România devine din ce în ce mai dur. Un alt Faimos a părăsit competiția. „Am plâns aici cât n-am plâns în 30 de ani”

Survivor România devine din ce în ce mai dur. Un alt Faimos a părăsit competiția. „Am plâns aici cât n-am plâns în 30 de ani”
Dacă la început concurenții care au intrat la Survivor România credeau că nimic nu le poate sta în cale, situația s-a schimbat radical când au ajuns în Republica Dominicană.

Un alt concurent din echipa Faimoșilor a fost eliminat. Vedetele fac tot ce pot ca să reziste.

Survivor România devine din ce în ce mai dur. Un alt Faimos a părăsit competiția. „Am plâns aici cât n-am plâns în 30 de ani”

Toți cei prezenți la Survivor România fac eforturi uriașe să rămână în competiție, însă totul devine mai greu pe zi ce trece. În ediția de marți, Radu Itu a fost propus spre eliminare, alături de CRBL și Otilia Biblionera. Dar telespectatorii au decis ca cel care va merge acasă să fie Radu. Chiar dacă a trecut prin situații crunte, el a fost extrem de trist când și-a auzit numele. Se aștepta la eliminare, pentru că problemele de sănătate au făcut să nu participe la ultimele probe.

“Nu credeam că o să trăiesc, ce am trăit la Survivor”

Dar Radu a mărturisit că experiența din Republica Dominicană nu o va uita niciodată și a afirmat că la Survivor vor putea să reziste doar cei extrem de puternici. “Încerc să nu plâng. Vă respect pe toți. Am plâns aici cât n-am plâns în 30 de ani. Nu credeam că o să trăiesc ce am trăit în Survivor. Trebuie să fii foarte puternic fizic, dar și psihic.”, a spus acesta.

Cum au reacționat CRBL și Otilia Bilionera

CRBL însă, s-a arătat extrem de surprins când a fost propus spre eliminare. Mai ales că cel care a venit cu ideea a fost Emil Rengle. ”Nu mă așteptam la așa ceva sub nicio formă. Am rămas surprins. Nu înțeleg. Nu sunt de acord cu Emil, nu pot să fiu, mai ales venind din gura lui”, a afirmat CRBL.

În ceea ce o privește pe Otilia Bilionera, aceasta a mărturisit că îi este foarte greu să facă față, din cauza problemelor de sănătate care nu-i dau pace. ”În legătură cu problemele de sănătate, într-adevăr, au fost. Nu mănânc, sunt foarte slăbită. Am o sensibilitate. Sunt mai bolnăvicioasă de fel. Îmi pare rău! Mă feresc de frig, cât pot, acasă, mănânc sănătos. Aici, condițiile au fost foarte grele. Frig. Nici nu mi-am luat niște șosete mai groase cum are Laura, ca să mă feresc.

Ploi. Asta este! Nu pot schimba. Asta sunt. Cu toate problemele mele de sănătate am reușit să aduc puncte echipei mele. De multe ori am câștigat, am adus puncte importante. Cu toate problemele mele am reușit să dau tot. Am dat tot! Asta este, o înțeleg pe Laura, da, sunt cea mai sensibilă de aici. Nu știu, poate îmi revin, poate nu. Starea mea este foarte schimbătoare”, a povestit Otilia Bilionera.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre