Simona Ionescu / Redactor Șef

Incredibil până unde s-a ajuns. Își vindea copilul ca să își ia cizme de firmă

Incredibil până unde s-a ajuns. Își vindea copilul ca să își ia cizme de firmă
O femeie și-a pus în vânzare fiica nou-născută pe un site de mică publicitate în încercarea de a face bani pentru un capriciu. Ea voia în jur de 3.000 pentru copil.

Anunțul a fost interceptat de un grup de activiști din grupul anti-trafic – „Alternativa” care a încercat să o descurajeze pe rusoaică. Întreaga poveste s-a petrecut zilele trecute, în capitala acestei țări. Femeia, care tocmai născuse o fetiță, a decis să renunțe la ea, pentru o pereche de cizme de firmă.

Ea a postat un anunț pe un site de mică publicitate, cerând echivalentul a 3.300 de euro pe copil. Mama mai are încă doi copii, și, culmea, nici nu a ținut ascuns de familie planul ei. Ea i-ar fi spus surorii că vrea să își vândă ultima fiică, după cum a reieșit în timpul anchetei ce a urmat după ce aceasta a fost descoperită.

Mama voia o pereche de cizme scumpe

Cei din „Alternativa” au încercat să îi explică că fiica ei, odată vândută, putea ajunge în brațele traficanților de organe, sau putea fi exploatată în cele mai grave feluri. Tânăra de 25 de ani a fost indiferentă la informațiile prezentate, așa că activiștii au făcut o plângere autorităților.

Poliția a arestat imediat femeia care a mărturisit că avea deja idee cum să cheltuie suma pe care ar fi putut să o obțină: o pereche de cizme. „Voiam să îmi fac acest capriciu”, le-a spus mama denaturată oamenilor legii. Micuța, în vârstă de doar o săptămână, a fost încredințată serviciilor sociale din Moscova.

Luiza Gadzhieva, tânăra de 25 de ani, a fost arestată. Ea a mai încercat să susțină că, de fapt, spera că prin anunțul său să găsească o familie adoptivă pentru copil, în contextul în care tatăl acesteia nu e interesat să o ajute la creșterea ei.

Sursa foto: Pixabay

Nu o sa vă vină să credeți cum arată Don Johnson din Miami Vice la 70 de ani!

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre