Simona Ionescu / Redactor Șef

Incredibila legătură dintre frații Tate, Michael Jackson și Chris Brown. Nu v-ați fi așteptat la așa ceva

Incredibila legătură dintre frații Tate, Michael Jackson și Chris Brown. Nu v-ați fi așteptat la așa ceva
Frații Tate ar face orice cu putință doar pentru a ieși cât mai repede din spatele gratiilor. Și pentru asta nu contează cât plătesc. În urmă cu câteva minute, instanța a respins cererea lui Andrew și Tristan Tate de a fi puși în libertate. Vor rămâne încă 30 de zile în arest.

Sunt acuzați pentru lucruri foarte grave și au decis că au nevoie de mai mulți avocați. Lângă apărătorii din România a mai apărut o avocată de talie internațională. Ea a fost prezentă azi în fața instanței de la București ca să-i apere pe frații Tate. De la ea au afla judecătorii și presa că Tristan are un nou copil cu o româncă, născut în perioada în care el se găsește în arest.

Frații Tate au apelat la ajutorul celebrei Tina Glandian, cunoscută ca și avocata vedetelor, care a fost alături de milionari astăzi, când au ajuns la Curtea de Apel. Mateea Petrescu, director de comunicare în cazul Tate a confirmat că Tina va avea grijă de soarta fraților Tate.

„Tina Glandian a venit să se alăture echipei noastre. Noi am alcătuit o echipă globală, având în vedere dimensiunea globală a acestui caz. Avem încredere completă în sistemul judiciar din România că va oferi o anchetă onestă și corectă, dar am alcătuit o echipă foarte conjugată, care funcționează ca un mecanism bine uns”, a declarat Mateea Petrescu.

Pentru că scandalul a luat proporții, la intrarea în Curtea de Apel București au ajuns la București să vadă care e situația fraților Tate și mai mulți jurnaliști din străinătate.

Ce a declarat avocata azi

„Suntem conștienți de faptul că Andrew și Tristan Tate sunt persoane controversate, dar aici nu este vorba despre personalitatea lor, ci despre încălcări ale dreptului internațional în ceea ce privește drepturile omului. Tristan are un copil de trei săptămâni pe care încă nu l-a cunoscut”.

Cine este Tina Glandian

Tina Glandian s-a alăturat celebrei case de avocatură Geragos & Geragos în 2005. După ce a lucrat în biroul din Los Angeles timp de mai mulți ani, Glandian a deschis biroul din New York al firmei, pe care îl conduce în prezent.

Licențiată în California, New York, Nevada și Florida, practica multijurisdicțională a avocatei cuprinde o gamă largă de domenii, inclusiv litigii civile, apărare penală și recursuri.

Ce vedete a apărat

Apărătoarea este renumită pentru clienții celebri pe care i-a avut, ea fiind avocatul principal în cazul Michael Jackson v. Xtrajet, după ce avionul închiriat al lui Jackson a fost interceptat ilegal. De asemenea, ea i-a apărat pe starul pop Chris Brown dar și pe celebra artistă Kesha Rose Sebert („Ke$ha”).

Potrivit prezentării de pe site-ul firmei de avocatură, tot Tina i-a reprezentat în instanță pe fostul campion mondial la categoria grea Mike Tyson, dar și pe actorul Jussie Smollett. Nu demult, aceeași Tina Glandian a fost coavocat principal în procesul pentru eliberarea din custodie a lui Cain Velasquez, fostul campion la categoria grea din MMA.

„Mă  străduiesc să fiu cel mai zelos avocat al clienților mei”

„Sunt inspirată de dorința de a ajuta oamenii, în special pe cei mai puțin favorizați. Sentimentul că cineva se bazează pe mine pentru a-i spune povestea sau pentru a îndrepta o greșeală este un mare motivator.

Mă străduiesc să le dau clienților mei o voce și să fiu cel mai zelos avocat al lor. (…) Cred că dorința mea de a ieși din zona de confort și de a încerca în mod continuu să mă provoc a fost o forță mare în cariera mea.

Acest lucru include practicarea în diferite jurisdicții și lărgirea gamei mele de domenii de practică”, a mărturisit avocata cu ceva timp în urmă. Campion al drepturilor femeilor atât la nivel național, cât și internațional, Tina este reprezentantă la Națiunile Unite pentru Asociația Internațională a Femeilor Armene.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre