Simona Ionescu / Redactor Șef

Încurcate sunt căile Domnului. Iubita fiului Maiei Morgenstern a fost curtată de celebrul Leonardo di Caprio

Încurcate sunt căile Domnului. Iubita fiului Maiei Morgenstern a fost curtată de celebrul Leonardo di Caprio
Toată lumea se aștepta să o ducă în fața altarului pe care femeia alături de care a fost o bună perioadă, actrița Raluca Aprodu, dar fiul Maiei Morgenstern, Tudor Aaron Istodor, are acum altă iubită.

E vorba tot de o actriță, Gabriela Iliescu, nimeni altcineva decât femeia care joacă rolul principal în filmul de comedie „Ramon”, peliculă lansată în primăvară, avându-l producător pe simpaticul Pavel Bartoș.

Tudor Istodor, fiul celebrei vedete vrea să stea cât mai departe de ochii curioșilor, de aceea a preferat să nu dea prea multe detalii despre actuala iubire, dar a confirmat despărțirea de fosta parteneră.

”Eu și cu Raluca Aprodu ne-am despărțit acum multă vreme. Acum sunt într-o relație cu Gabriela Iliescu. Nu o să dau detalii despre viața mea intimă, pentru că de aceea i se spune intimă”, a spus Tudor.

Actorul Tudor Istodor, fiul Mamei Morgenstern și fosta iubită, Raluca Aprodu

„Când Pavel a început proiectul cu acest film tot căutau fete”

Gabriela Iliescu a fost iubita jucătorului de tenis Horia Tecău, dar și curtată de celebrul Leonardo DiCaprio pe care, din nefericire, nu l-a vrut.

” (…) Am ajuns să fac parte din distribuția filmului „Ramon” după ce m-a sunat Jesus. De fapt, mai bine zis, Jesus (n.r. regizorul filmului Jesus del Cerro) a sunat-o pe agenta mea. Ai să răzi, dar eu l-am cunoscut acum câțiva ani, fix la o petrecere, și când Pavel a început proiectul cu acest film tot căutau fete.

Gabriela Iliescu, în filmul „Ramon”

„Eu tocmai veneam în țară și a fost o chestie care a venit cumva natural”

Au căutat fete vreo șase luni și Jesus i-a spus că el a cunoscut într-o seară, la o petrecere, pe cea mai frumoasă fată din lume. Asta i-a zis el, nu sunt vorbele mele. Așa că a sunat-o pe agenta mea, care este vecina lui. Eu tocmai veneam în țară și a fost o chestie care a venit cumva natural. Eu venisem în țară de la un job și trebuia să plec a doua zi. M-au sunat și m-au rugat să merg să dau o probă cu Pavel”, a declarat Gabriela Iliescu pentru Ego.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre