Simona Ionescu / Redactor Șef

Îndrăgita sportivă Larisa Iordache e cu ochii în lacrimi. Vedeta a făcut un anunțul trist

Îndrăgita sportivă Larisa Iordache e cu ochii în lacrimi. Vedeta a făcut un anunțul trist
Nimeni nu s-a așteptat vreodată la așa ceva, mai ales că nu s-a văzut nici un nor la orizont. Ce s-a întâmplat cu Larisa Iordache.

Larisa Iordache trece prin momente grele și încearcă să facă față situației, dar nu e atât de ușor.

Îndrăgita sportivă Larisa Iordache e cu ochii în lacrimi. Vedeta a făcut un anunț crunt pentru fanii săi

Larisa Iordache le-a dat fanilor o veste tristă, ea mărturisind că s-a despărți de iubitul său, deși era convinsă că el era bărbatul cu care spera să rămână pentru totdeauna. Vedeta spune că relația lor a început ca o glumă, apoi s-a transformat în ceva serios.

Ea a crezut că și-a găsit sufletul pereche, dar în timp și-a dat seama că nu e pe aceeași lungime de undă cu iubitul său și au hotărât de comun acord să meargă pe drumuri diferite. Pentru a nu se ivi și alte probleme, Larisa a specificat și faptul că nici unul nu și-a înșelat partenerul, însă fiecare avea altă viziune.

Vedeta susține că își dorește foarte mult să aibă lângă ea un bărbat cu care să facă o familie frumoasă și care să o susțină din toate punctele de vedere, primind același tratament și din partea ei. Din păcate, nu acesta a fost omul care să-i dea ce a avut nevoie.

„Îmi doresc să am lângă mine un om pe care să mă pot baza”

„Când doi oameni nu se mai înțeleg și nu mai sunt pe aceeași undă, cred că maturitatea din oameni trebuie să își facă apariția. Trebuie să constate că nu mai e cazul să continue, pentru că se poate ajunge la foarte multe lucruri. Eu nu mi-am dorit această chestie, pentru că îmi doresc să am o familie frumoasă. Îmi doresc să am lângă mine un om pe care să mă pot baza, care se poate baza pe mine și să ne susținem în absolut orice fel de moment”, a spus gimnasta, într-o intervenție pentru SpyNews.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre