Simona Ionescu / Redactor Șef

Îndrăgita vedetă rupe tăcerea despre drama prin care trece de aproape un an. „Încă adun bucăți din mine și le lipesc la loc”

Îndrăgita vedetă rupe tăcerea despre drama prin care trece de aproape un an. „Încă adun bucăți din mine și le lipesc la loc”
Roxana Ciuhulescu a trecut prin cele mai grele momente ale vieții sale. Micuța prezentatoarei a ajuns de urgență la operație. Prezentatoarea și-a deschis sufletul și spune prin ce iad a trecut.

Fiica Roxanei Ciuhulescu a suferit o grea intervenție chirurgicală care a durat nouă ore. Vedeta și-a deschis sufletul și spune că nu știe cum a rezistat.

Boala i-a fost descoperită Anei în perioada pandemiei. La doar 15 ani a primit diagnosticul crunt al medicilor: scolioză severă. A încercat să facă orice a fost posibil dar pentru a scăpa de operație, dar maladia s-a agravat.

„Cu toate că nu s-a terminat încă acest an, fără doar și poate pot să trag o concluzie despre el: este cel mai încercat an din toată viața mea! Un an în care am trăit emoții și stări cât alții în zece sau cât alții în 100… În 2020, în vremea pandemiei, fiica mea, astăzi în vârsta de 15 ani, a fost diagnosticată cu scolioză toraco-lombară.

„Oprirea bruscă a oricărei activități fizice și-a spus cuvântul”

Cu toate că am făcut toate eforturile pentru a putea scăpa de această problemă, Ana a purtat inclusiv un corset special 24 de ore din 24 și a făcut gimnastică medicală, fizioterapie și alte terapii, problema a continuat să se agraveze până am ajuns la diagnosticul de scolioză severă.

Creșterea rapidă în înălțime și lipsa completă a mișcării din timpul pandemiei- pentru un copil foarte activ care practică balet de la 3 ani și a făcut înot, volei și echitație la viața ei, oprirea bruscă a oricărei activități fizice și-a spus cuvântul. Într-un timp record, scolioza a evoluat de la 36 de grade la 64 de grade, iar viața fiicei mele a ajuns să fie pusă în pericol!”, a scris Roxana Ciuhulescu, în mediul online.

Operația a durat nouă ore, timp în care Roxana a simțit că nu mai are aer

Din nefericire, micuța a ajuns pe masa de operație, iar Roxana Ciuhulescu le-a povestit fanilor că timp de nouă ore cât a durat intervenția a trecut prin toate stările posibile.

Roxana Ciuhulescu n-a plecat de la spital…

„După ani în care ne-am tot chinuit și am trăit cu frica operației, iată că nu am putut-o evita. Intervenția chirurgicală a avut loc astăzi, a durat 9 ore și a fost absolut necesară. În caz contrar, dacă nu o acceptam, riscurile ar fi fost înfiorătoare: de la deformarea mersului Anei și probleme ale bazinului, până la perforarea organelor interne și dureri inimaginabile.

„Am simțit că nu am aer, că mor și învii”

Azi, vreme de 9 ore, am simțit că nu am aer, că mor și învii, că totul este un vis în culori gri, reci, din care nu mă mai trezesc. Au fost cele mai grele 9 ore din toată viața mea și doar încrederea în Dumnezeu și ruga neîncetată către El m-au întărit. Încrederea în EL nu m-a părăsit niciodată și voi continua să mă rog pentru familia mea, pentru copiii pe care i-am creștinat, pentru toți cei care ne-au ajutat și nu numai. Să mă rog și să mulțumesc cu recunoștință.

„Numai mamă să nu fii știind că al tău copil suferă atât de tare și că se află pe un pat de spital”

Ana a trecut cu bine peste intervenția grea și în acest moment se reface. Cât despre mine, încă adun bucăți din mine și le lipesc la loc. O fac pentru Ana, în fața ei trebuie să rămân puternică. Numai mamă să nu fii știind că al tău copil suferă atât de tare și că se află pe un pat de spital. Și în cazul nostru, Dumnezeu Bunul a lucrat prin oameni. Și ce oameni!”, a mai spus Roxana Ciuhulescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre