Simona Ionescu / Redactor Șef

Informații de ultimă oră despre cel mai important eveniment din viața Vlăduței Lupău. Nașa dă totul din casă

Informații de ultimă oră despre cel mai important eveniment din viața Vlăduței Lupău. Nașa dă totul din casă
Vlăduța Lupău numără zilele până când își va creștina copilul. Pe 27 septembrie are loc marele eveniment și pregătirile sunt pe ultima sută de metri.

Pentru botezul lui Iair, cântăreața a ales trei perechi de nași și a fost stabilit totul până la ultimul detaliu.

Informații de ultimă oră despre botezul Vlăduței Lupău. Nașa dă totul din casă

Într-un interviu pentru Fanatik, celebra cântăreață Olguța Berbec, una dintre nașe, a dat detalii de ultimă oră. Artista susține că cele trei nașe și-au împărțit sarcinile și s-au ocupat de lumânări și de trusou. Nu doar micuțul Iair va primi un cadou extraordinar, ci și mămica Vlăduța Lupău.

Cât privește tematica botezului, Olguța a mărturisit că se va merg pe elegant și clasic. Mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment, iar cântăreața se ocupă acum de alegerea ținutelor pentru botez. Creștinarea lui Iair va avea loc la Cluj.

Încă mă mai gândesc dacă schimb ceva. Îmi plac mult rochiile de ocazie

„Cred că cel mai stresant este să-mi găsesc ținutele. Să le accesorizez, să ajung la probe. Cu Remus, soțul meu, este un pic mai simplu, dar și de el trebuie să mă preocup. Pentru mâine, rochiile… una dintre ele acum merg să o iau. Cealaltă deja e pregătită.

Ca orice femeie mă gândesc că îmi mai trebuie un cercel, un pantof. Încă mă mai gândesc dacă schimb ceva. Îmi plac mult rochiile de ocazie. (…) Totul este în schițe. Nu sunt genul să las totul pe ultima sută de metri. Le am pregătite, doar că nu sunt încă livrate. Culoarea nu o pot spune, este surpriză”, a spus artista.

Rochiile Vlăduței vor fi o surpriză pentru toată lumea

Cu ceva timp în urmă și Vlăduța a vorbit despre ținutele pe care urmează să le îmbrace într-unul dintre cele mai frumoase momente din viață. Cântăreața a mărturisit că va schimba mai multe rochițe în ziua botezului, dar nu vrea să le arate nimănui, pentru că vrea să fie o surpriză. „Aș vrea să vă arăt rochiile pe care o să le am la botez, că o să fie nu doar una, însă dacă vi le arăt, nu o să mai fie surpriză. Dar o să fie wow! Abia aștept!”, a mai spus Vlăduța.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre