Simona Ionescu / Redactor Șef

Inna și Deliric și-au asumat relația. Iată primele imagini împreună

Inna și Deliric și-au asumat relația. Iată primele imagini împreună
Cel mai nou cuplu din showbiz-ul românesc devine vizibil. Au apărut primele imagini împreună. Sunt artiști amândoi și au ieșit să se dea cu skate-ul.

Se pare că Inna și Deliric nu mai vor să se ascundă. Ei formează cel mai nou cuplu din showbizul autothton, iar cântăreața este mai fericită ca niciodată. Aceasta a confirmat zvonurile cu privire la relația ei cu artistul în vârsta de 37 de ani. Ieri, artista a postat un scurt video la story, în care se vede cum se distrează alături de iubitul său.

Inna și Deliric și-au oficializat relația

Inna (Elena Alexandra Apostoleanu, în buletin) s-a despărțit de iubitul regizor și fotograf, care anul trecut a venit în România la lansarea albumului ei în limba spaniolă. Acum trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu rapper-ul Răzvan Eremia – Deliric, după numele de scenă.

Deși a fost mereu discretă cu relațiile ei, tânăra de 33 de ani a recunoscut. Recent ea i-a transmis iubitului un mesaj cu ocazia zilei de naștere a rapper-ului. „La mulţi ani rapper-ului meu preferat“, a scris Inna, şi a mai adăugat ca emoticon o inimioară.


Orlando Bloom e tătic. Cum se numește fetița dăruită de Katy Perry

Chef Sorin Bontea, dus cu barca


La numai câteva ore distanță, Inna a postat pe story imagini din avionul cu care mergea în vacanță, iar alături de ea se afla chiar Deliric.

Tag-ul buclucaș

Într-una din fotografiile realizate la mare, zilele acestea, Inna și-a tag-uit iubitul, și a ales ca loc unul aparte: o fesă. Într-un interviu acordat pentru revista Elle, vedeta și-a confirmat relația. „Nu obişnuiesc să vorbesc despre viaţa mea personală şi nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Aţi fost vigilenţi“, a declarat ea acum câtava zile.

După ce și-au oficializat relația, Deliric a postat pe contul de Instagram o fotografie în care își plimbă iubita cu barca.

Inna și Deliric și-au petrecut vacanța împreună, la mare, după ce în trecut au mai fost văzuți împreună în Capitală. De asemenea, Deliric a mai publicat pe rețelele sociale fotografii cu Inna, purtând chiar un tricou cu ea.

Sursa foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre