Simona Ionescu / Redactor Șef

Insula Iubirii Spania e mult mai dramatică decât varianta românească. Imaginile acestea ridică ștacheta!

Insula Iubirii Spania e mult mai dramatică decât varianta românească. Imaginile acestea ridică ștacheta!
Cei care credeau că Insula Iubirii România este un show dramatic, vor avea parte de o surpriză. Varianta din Spania a emisiunii întrece orice imaginație, iar o serie de imagini ridică ștacheta cu mult.

Insula Iubirii România a generat o serie de momente virale anul acesta, iar cupluri precum Cristina și Andrei sau Iustina și Cornel au făcut deliciul telespectatorilor. Insula Iubirii varianta Spania este însă mult mai dramatică decât cea autohtonă, dovada fiind o serie de imagini care demonstrează că oricând se poate mai mult și mai rău. 

Ediția a șasea a emisiunii Insula Iubirii Spania s-a lăsat cu o serie de acte dramatice, protagoniști fiind Elena și David, doi tineri care au intrat în show absolut siguri pe iubirea lor, dar și logodiți. La final însă, totul s-a lăsat cu țipete, dramatisme extreme și ambulanțe la fața locului. 

David a uitat repede de iubirea față de logodnică 

Cu toate că iubirea era mare, lui David nu i-a luat mult până să cadă pradă tentației cu ispita Maria. Nu o dată, ci de mai multe ori. Dacă la primul Bonfire, David s-a sărutat cu ispita, iar Elena a fost extrem de afectată, ulterior lucrurile au degenerat. 

David și Elena au mers la Insula Iubirii Spania, unde s-a lăsat cu drame de neimaginat
Foto: 20minutos

Elena s-a ridicat de la a doua confruntare copleșită de emoții: tristă, furioasă, rănită, dezamăgită.  S-a îndepărtat de tabletă și de colegele ei pentru câteva minute, timp în care a plâns și a țipat, incapabilă să creadă că iubitul ei, în care avea atât de multă încredere, putea să o trădeze în acest fel.

Bonfire-ul s-a terminat cu venirea ambulanței 

După ce s-a calmat puțin, Elena s-a întors la confruntare, unde a văzut imaginile cu David și María în pat. A rămas totuși  în stare de șoc după tot ceea ce aflase. În timpul confruntării părea că se simte bine, dar a primit atât de multe informații în acea seară și atât de intense, încât a ajuns pe mâna medicilor. 

În timpul confruntării altei concurente, Elena a leșinat, iar imaginile au devenit virale pe internet.  Echipa emisiunii a intervenit rapid pentru a o ajuta și a fost dusă la ambulanță, spre marea sperietură a colegelor ei. Din fericire, s-a recuperat fără probleme. 

„Este sub supravegherea medicilor, i-a scăzut brusc tensiunea. Credem că cel mai bine este să nu se întoarcă la confruntare”, le-a comunicat prezentatoarea Sandra Barneda celorlalte fete. 

S-a lăsat și cu lacrimi amare 

Drama însă nu s-a oprit aici pentru cuplu. La vederea imaginilor cu Elena tristă, leșinată și ulterior de neconsolat, David a izbucnit și el în plâns, știind că i-a făcut rău. I-a trecut însă repede, căci a continuat să își vadă de idila cu ispita Maria Aguilar. 

David a vărsat lacrimi amare când a văzut ce i-a făcut iubitei Elena la Insula Iubirii Spania
Foto: Telecinco

La plecarea de pe Insulă, cuplul s-a destrămat, durerea și trădarea fiind prea mari de suportat. În ceea ce îl privește pe David, acesta a continuat relația cu ispita Maria, cu care de altfel este și acum.

David și ispita Maria, în Insula Iubirii 7 în calitate de cuplu

Într-o răsturnare de situație, cei doi au mers împreună la Insula Iubirii Spania sezonul 7. După ce amândoi au tatonat terenul cu ispitele și au avut diverse jocuri, la final au decis să rămână împreună, semn că iubirea lor a trecut totuși testul timpului. 

David și ispita Maria au participat la sezonul 7 din Insula Iubirii Spania în calitate de cuplu
Foto: Telecinco

În ceea ce o privește pe Elena, nu se știe dacă are un partener, însă postează imagini cu ea pe rețelele de socializare, unde are acum 245.000 de mii de urmăritori, pe care îi ține la curent cu tot ce face. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri