Simona Ionescu / Redactor Șef

Inuman! Banii strânși la un concert caritabil pentru fiul bolnav al lui Kamara au dispărut

Inuman! Banii strânși la un concert caritabil pentru fiul bolnav al lui Kamara au dispărut
Kamara, artistul care de mai mulți ani luptă pentru viața fiului său, este supărat după ce a rămas fără banii strânși la un concert caritabil. Evenimentul fusese organizat pentru a-l ajuta pe micuțul Leon.

Cântărețul vrea să afle acum ce s-a întâmplat cu banii proveniți din donații, însă nu a primit lămuriri de nicăieri.

Incidentul neverosimil a avut loc în data de 8 iulie. Atunci a organizat un concert caritabil pentru a strânge banii necesari tratamentului fiului său, în vârstă de 7 ani.

În timpul spectacolului, mai mulți artiști au fost împiedicați să urce pe scenă, curentul electric a fost întrerupt la ora 22.20, iar la final, nici urmă de bani.

Toate acestea le-a povestit Kamara în show-ul de televiziune de la Antena Stars.

 „S-au evaporat(n.r.: banii) și nimeni nu îmi dă niciun răspuns. Au venit artiști, au donat bani. Am făcut un eveniment pe 8 iulie. Au fost adunați bani din sponsorizări, și au fost și bani donați pentru Leon și Andreea.

Nu știu ce sumă s-a strâns. Ne-au scos din priză .. scena. Nu au apucat să cânte toți artiștii. La 22:20 de minute ne-au zis.. gata”, a declarat Kamara, la Xtra Night Show.

În mod normal, ar fi trebuit să li se permită să continue spectacolul până la miezul nopții.

Leon, un copil fără copilărie

De când a venit pe lume Leon, Kamara face tot posibilul ca micuțul să aibă parte de cele mai bune tratamente și operații pentru a avea o viață normală.

După mai multe operații, în prezent, băiatul face eforturi pentru a reuși să se ridice în picioare și să meargă.

Kamara a dezvăluit anul trecut că, deși fiul lui s-a născut fără nicio problemă de sănătate, din cauza unei erori medicale, viața i  s-a schimbat dramatic. Se pare că medicii nu l-au pus la incubator după naștere, așa cum ar fi trebuit, și ar fi fost alăptat prea devereme, lucru care a dus la un stop cardiorespirator.

“Afecțiunea lui de bază de tripareză spastică. Aceasta a venit în urma unei paralizii cerebrale cauzată după naștere, pentru că el s-a născut normal. În urma faptului că nu l-au pus în incubator și l-au alăptat la șase ore de la naștere, a făcut un stop cardiorespirator și de aici problemele”, a povestit Kamara în 2021, la Antena Stars.

Leon, fiul lui Kamara trebuie să fie operat anual, deoarece mușchii lui cresc, iar oasele sale s-ar deforma dacă nu ar exista o intervenție chirurgicală. Aceste intervenții sunt necesare până la vârsta de 18 ani sau cât va mai continua procesul de creștere.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre