Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Ginghină a ascuns până acum cel mai trist secret al vieții ei. Își caută sora de zeci de ani

Ioana Ginghină a ascuns până acum cel mai trist secret al vieții ei. Își caută sora de zeci de ani
E frumoasă, talentată, însă viața Ioanei Ginghină n-a fost deloc ușoară. Și nu e vorba doar de ghinionul din dragoste.

Actrița Ioana Ginghină i-a lăsat fără replică pe fanii săi după dezvăluirile făcute în podcastul Acasă la Măruță.

Ioana Ginghină a vorbit despre marea ei dorință care încă nu s-a împlinit. „Mi-ar plăcea să ne cunoaștem…”

Invitată în podcast-ul lui Cătălin Măruță, Ioana Ginghină a făcut dezvăluiri cu adevărat tulburătoare. Renumita actriță a mărturisit că mai are un frate din prima căsătorie a tatălui său, dar și o soră vitregă, rodul iubirii părintelui cu o altă femeie. Dacă pe fratele său a reușit să-l cunoască și păstrează legătura cu el, despre sora sa nu știe absolut nimic. De altfel, nici tatăl său nu păstrează legătura cu ea. Cât privește momentul în care a aflat de sora sa, e cu adevărat incredibil.

“Între soția din America și mama, tata a mai făcut un copil, fără să fie căsătorit, copilul poartă numele Ginghină”

„Mama e cu 12 ani mai tânără decât tata. Să știi că tata a mai fost căsătorit o dată, prima nevastă este în America, și între mine, între cele două căsătorii, a mai făcut o fată. Eu mai am o soră vitregă. Mai am și un frate în America, dar e din căsătorie. Am un frate vitreg, pentru că e al primei soții a tatălui meu.

Țin legătura cu el, el e mai mare cu 8 ani decât mine și vorbim pe social media și ne-am văzut de două ori în viață, dar bătrâni, el avea vreo 30 și ceva de ani, eu vreo 20 și ceva de ani. Știam despre el, despre soră nu știam, am aflat mai târziu. Ea nu știu cum arată. Între soția din America și mama, tata a mai făcut un copil, fără să fie căsătorit, copilul poartă numele Ginghină.

Sora e mai mare cu doi sau trei ani decât mine și nu o cunosc. La un moment dat eram în Sibiu și mergeam pe stradă și o prietenă cu care eram o salută pe o tipă, nu am văzut cum arată sau cine e, și a zis: Ia uite, pe tipa asta o cheamă ca pe tine, Ginghină! Ce curios, că e rar numele Ginghină. Și tatăl ei e tot profesor de sport și o cheamă Dana Ginghină. Și apoi i-a căzut fața. Mi-ar fi plăcut să mă opresc, să o văd. Ea cumva trecuse pe stradă, nu am oprit”, a afirmat vedeta.

„Am înțeles că sora e în Germania”

Nu a căutat-o până acum, însă și-ar dori să o cunoască. Ioana a auzit că aceasta ar fi în Germania, iar tatăl său se pare că i-ar fi plătit pensie alimentară.  „Eu am mai adus vorba alor mei, dar mama se făcea că plouă, tata nu voia. Nu am căutat-o și cumva am aflat că tata s-a întâlnit cu mama fetei acum câțiva ani și pe fata ei o cheamă Roxana, deși e făcută înainte de Ruxandra (n.r. – fiica Ioanei Ginghină). Am zis că ce chestie că le cheamă aproape la fel.

Am înțeles că sora e în Germania acum. Eu am înțeles că femeia cu care a fost tata avea familie sau avea soț sau ceva de genul și cumva el a plătit pensie alimentară, dar nu s-a vrut ca el să facă parte din familie, că ea mai avea copii, soți. Deci tata nu a fost tată efectiv. D-asta cred că tata nici nu s-a băgat. Mi-ar plăcea să ne cunoaștem”, este dorința actriței.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre