Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Ginghină e convinsă că a treia oară e cu noroc. Detalii importante despre nuntă și viitorul soț

Ioana Ginghină e convinsă că a treia oară e cu noroc. Detalii importante despre nuntă și viitorul soț
Prima căsătorie a Ioanei Ginghină a fost la 21 de ani, cu Daniel Tudorică. N-a fost să fie și și-a refăcut viața cu actorul Alexandru Papadopol. Acum face nunta a treia oară.

Din nefericire, nici a doua oară nu a mers, dar acum și-a găsit bărbatul ideal. Cum îl descrie Ioana Ginghină pe viitorul soț care în curând o va duce în fața altarului.

Povestea Ioanei Ginghină cu actualul iubit, Cristi, pare desprinsă din povești. Bărbatul o adoră, îi face toate poftele și peste toate astea e și cel mai muncitor. Trei motive pentru a accepta să devină nevastă pentru a treia oară. Invitată în emisiunea lui Teo, actrița l-a descris pe viitorul soț și a dat detalii despre nunta care bate la ușă.

„A făcut o casă pentru căței, a vopsit-o roz cu negru, este foarte priceput”

„Mie îmi place să dansez muzică populară, sper să se danseze la nunta mea, dar restul de tradiții nu. Deci Cristi este bărbatul bun la toate, eu sunt mirată că există așa ceva, pentru că am avut bărbați care nu știau nici măcar să schimbe un bec, iar Cristi știe orice. A făcut o casă pentru căței, a vopsit-o roz cu negru, este foarte priceput”, a menționat Ioana Ginghină la Teo Show.

Ioana Ginghina și Cristi numără zilele până la nuntă

A vrut să-și invite la nuntă și fostul partener

Deși o bună perioadă nu și-au vorbit, acum Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol sunt în relații bune, în primul rând pentru copilul pe care-l au împreună. Motiv pentru care actrița susține că nu ar fi fost deloc deranjată dacă fostul soț ar veni la petrecerea de nuntă. Un singur lucru a făcut-o să spună pas: nu vrea să-l deranjeze pe Cristi. „Nu îl invit pe fostul soț. Ideea este că eu nu am nicio problemă să vină Alexandru, dar mă gândesc că l-ar deranja pe Cristi.

„Am fost cu Alexandru, am făcut o poză toți trei și am zis că vreau și eu o poză singură, să o înrămez”

Eu nu aș accepta nicio fostă de-a lui, mă pun în pielea lui. De ce să vină? Am avut banchet la Ruxandra și ne-au chemat și pe noi, părinții, să facem o poză. Am fost cu Alexandru, am făcut o poză toți trei și am zis că vreau și eu o poză singură, să o înrămez și ar fi culmea să o înrămez cu toți trei. Am postat doar eu cu copilul, deși era și Alexandru acolo”, i-a spus Ioana lui Cătălin Măruță.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre