Simona Ionescu / Redactor Șef

Ioana Năstase l-a luat de urechi pe Ilie chiar de ziua lui și vrea să depună plângere la poliție. „De unde au apărut în viața ta?”

Ioana Năstase l-a luat de urechi pe Ilie chiar de ziua lui și vrea să depună plângere la poliție. „De unde au apărut în viața ta?”
S-au certat, au vrut să divorțeze, apoi s-au împăcat motivând că se iubesc. Dar mariajul Ioanei Năstase cu Ilie e cu probleme.

Ioana Năstase nu suportă să fie călcată pe coadă, iar bruneta a răbufnit din nou. Ce s-a mai întâmplat de data asta.

Ioana Năstase l-a luat de urechi pe Ilie chiar de ziua lui și vrea să depună plângere la poliție. „De unde au apărut în viața ta?”

Cu puțin timp în urmă, Ilie Năstase și-a serbat ziua de naștere, așa că a dat o petrecere frumoasă, unde și-a invitat cei mai buni prieteni. Până aici, nimic ieșit din comun, doar că bucuria momentului a fost stricată de un tânăr care a pretins că este fiul lui Ilie Năstase. La început, Ioana a încercat să-și păstreze calmul, dar a sfârșit prin a face o criză de nervi, dând de pereți cu fostul sportiv, fără să-i pese că toată lumea se uita la ea.

Dacă îl cheamă domnul Năstase, atunci eu mă retrag

“Două persoane au apărut peste noapte. Acest domn, Cezar Florea, a apărut peste noapte. Dragul meu, eu vorbesc cu tine, să vină aceste două persoane care mai devreme erau aici. De unde au apărut în viața ta? Acel domn cum a apărut și spune că este fiul tău, îl cheamă cumva Năstase?

Este fiul tău? Vreau să știu. Dacă îl cheamă domnul Năstase, atunci eu mă retrag. Îți urez o viață frumoasă.”, a spus Ioana Năstase. Lucrurile nu se opresc aici, pentru că Ioana vrea să depună plângere la poliție.

Ilie are probleme și cu Charlotte

Înainte de acest episod, Charlotte, fiica lui Ilie, a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl său, afirmând că el este vinovat pentru că și-a deschis cont pe Onlyfans. „Ideea o aveam de ceva timp în minte, dar o discuție mai aprinsă pe care am avut-o cu tatăl meu m-a determinat să fac acest pas.

Mi-a zis ceva de genul să fac orice pentru a câștiga bani, dar în cuvinte mai urâte. (…) Eu nu mi-am mai văzut tatăl de la aniversarea celor 18 ani ai mei, adică de acum 14 ani. L-am întrebat când o să ne mai vedem și mi-a răspuns că o să-l mai văd o dată până moare”, a spus Charlotte.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre