Noi fotografii ale prințesei Charlotte. Seamănă leit cu tatăl ei

Noi fotografii ale prințesei Charlotte. Seamănă leit cu tatăl ei
Zilele acestea sunt pline de sărbătoare pentru ducii de Cambridge. Prințul Luis, fiul lor cel mic, a avut aniversarea, iar familia a distribuit imagini adorabile cu acesta. Și fiica lor, prințesa Charlotte e sărbătorită.

Fiica cea mică a ducelui și ducesei de Cambridge împlinește, azi, 7 ani. Așa cum obișnuiește la astfel de evenimente, cuplul regal a dezvăluit câteva portrete inedite cu aceasta. Fetița a crescut și s-a schimbat mult, după cum se vede. La o săptămână după ce prințul Louis a împlinit 4 ani, sora sa mai mare, prințesa Charlotte, este cea care luni împlinește 7 ani. Cu această ocazie, prințul William și Kate Middleton au dezvăluit două noi fotografii cu fiica lor cea mică.

Încă o zi de naștere în familia regală britanică

În fotografiile realizate în weekend de ducesa de Cambridge, în Norfolk, după cum a relatat Harper’s Bazaar – prințesa Charlotte pozează zâmbitoare într-un câmp de zambile, purtând un pulover albastru. Într-una dintre fotografii, ea este însoțită de Orla, cockerul englez al familiei regale.

Născută pe 2 mai 2015 la Londra, prințesa Charlotte este a patra în ordinea succesiunii la tronul britanic, după prințul Charles, prințul William și fratele ei, prințul George, în vârstă de 8 ani, copilul cel mare al lui William și Kate. Cuplul regal obișnuiește să publice noi fotografii oficiale ale copiilor lor, în fiecare an, pentru a sărbători zilele de naștere ale acestora, scrie BFMTV.com.

Din fotografiile publicate se vede că prințesa a crescut și așteaptă să îi crească un ultim dinte de lapte pierdut.

Prințul Luis a fost celebrat zilele trecute

Ducii de Cambridge, William și Kate au dezvăluit noi fotografii ale prințului Louis la a patra sa aniversare. Pe acesta l-au fotografiat pe plajă, în pantaloni scurți, în timp ce se joacp cu o minge și aleargă desculț.

În plus, familia regală britanică se pregătește să sărbătorească Jubileul de platină al reginei Elisabeta a II-a, care va avea loc între 2 și 5 iunie. Sărbătorile vor marca împlinirea a 70 de ani de când monarhul britanic, în vârstă de 96 de ani, se află pe tron.

Sursa foto: Instagram