Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Cristoiu, povestiri cu tâlc. Cum alerga la șase dimineață prin Beijing ca să slăbească

Ion Cristoiu, povestiri cu tâlc. Cum alerga la șase dimineață prin Beijing ca să slăbească
Mulți îl invidiază și acum și se întreabă cum a reușit să slăbească atât de multe kilograme într-un timp atât de scurt. Ion Cristoiu își spune povestea.

Ca să scapi de câteva zeci de kilograme în mai puțin de două luni își trebuie multă voință. Pe care Ion Cristoiu a avut-o dintotdeauna.

Ion Cristoiu, povestiri cu tâlc. Cum alerga la șase dimineață prin Beijing ca să slăbească

Invitatul Marius Tucă la ediția specială transmisă de Gândul, Ion Cristoiu a făcut deliciul fanilor când a început să povestească cum a reușit performanța de a da jos nu mai puțin de 30 de kilograme într-un timp record. „Mi-am făcut o normă de alergat în fiecare dimineață și în fiecare seară câte jumătate de oră. Când eram la Beijing, la ora 8:00 aveam întâlnire și mă trezeam la ora 06.00 și alergam prin Beijing”, a mărturisit unul dintre cei mai mari jurnaliști ai României.

De peste 20 de ani nu gustă alcool

Cristoiu le-a explicat tuturor că cel mai important pentru a reuși, este să-ți faci o normă. De exemplu, eu, de 20 și ceva de ani nu pun picătură de alcool în gură. Dacă am pus, am rupt performanța. Seara mâncam doar un măr, a fost cumplit atunci. O să rămân în istorie ca omul care a slăbit…

Îți trebuie un mare efort de voință… organismul se obișnuiește cu o anumită porție de mâncare. Când o cobori e groaznic. Îți trebuie vreo 4-5 zile să te obișnuiești. Am slăbit vreo 30 de kg într-o lună și ceva. Rămâne o performanță. Toată lumea se mira. Am avut și foarte multă apă în organism”, a declarat Ion Cristoiu.

În fiecare zi se cântărește

Cu câțiva ani în urmă, jurnalistul susține că a luat obiceiul ca în fiecare zi să se cântărească. El a afirmat că a renunțat nu doar la alcool, ci și la pâine și nu-și mai pune zahăr în cafea, iar seară de seară consumă trei mere.  „Sunt de părere că o masă bogată luată o dată la nu știu cât timp nu dăunează siluetei. Astfel, trebuie să fim atenți la obiceiurile culinare zilnice. De exemplu, merele sunt alimente ale căror calorii nu îngrașă. (…)

Masa de seară o iau în jurul orei 17:30. Mănânc trei mere, nici mai mult, nici mai puțin. (…) Când acul cântarului arată cu cel mult unul sau două kilograme mai mult, imediat iau măsuri. Tai din numărul de calorii, deoarece este mult mai ușor să slăbești atunci când ai mai puțin de dat jos”, spune Ion Cristoiu.

Sursă foto: aleph news

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre