Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Dichiseanu nu are COVID-19. De ce suferă actorul de 87 de ani

Ion Dichiseanu nu are COVID-19. De ce suferă actorul de 87 de ani
Apar noi detalii despre starea de sănătate a actorului Ion Dichiseanu. Acesta a fost internat în stare critică, săptămâna trecută, într-un spital din București.

Marele actor Ion Dichiseanu a fost internat de urgență, sâmbătă, la un spital din Capitală, în stare gravă. Dar el nu suferă de COVID-19. Medicii au oferit noi informații despre starea de sănătate a acestuia. Ion Dichiseanu este printre cei mai mari actori ai României și se poate lăuda cu o carieră excepțională de peste 50 de ani în teatru și cinematografie.

Ion Dichiseanu a ajuns sâmbătă la spitalul Floreasca din Capitală, și a fost intubat, deoarece avea un nivel de saturație de doar 70. Mai exact, potrivit medicilor, a avut nevoie de  ventilație mecanică pentru a-și reveni. Starea sa de sănătate s-a agravat sub observație medicală, ajungând la un nivel de oxigen de 60.

Ion Dichiseanu nu are COVID-19

Legendarul actor, ajuns la vârsta de 87 de ani se simțea rău încă de vineri dimineață. El a crezut că își revine, astfel că nu s-a dus imediat la spital. Într-o zi, starea sa s-a agravat. Actorul a fost testat pentru COVID-19, rezultatul fiind unul negativ. Însă, din păcate, artistul are probleme grave la plămâni și se confruntă cu insuficiență respiratorie. De asemenea, acesta pare și probleme cardiace. Lucrurile stai așa rău încât medii nu pot face un prognostic.

Nu este prima dată când celebrul actor se confruntă cu probleme de sănătate. Ion Dichiseanu a mai fost internat, după ce a suferit un accident sever. Incidentul nefericit s-a petrecut în timpul filmărilor pentru filmele „Dacii” și „Burebista”, când calul pe care se afla a intrat în conflict cu un altul de lângă el și l-a răsturnat pe actor și șa. Dichiseanu a ajuns la spital cu trei coaste fracturate .

Dosarul „Ferma Băneasa” și faptele pentru care avocații ies azi în stradă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre