Simona Ionescu / Redactor Șef

Maneliștii plâng de sare cămașa de pe ei. Au rămas fără impresar

Maneliștii plâng de sare cămașa de pe ei. Au rămas fără impresar
E jale totală în rândul maneliștilor. Nu le vine să creadă, se jeluiesc care mai de care. Au rămas fără impresar.

Ion Petrișor a murit, maneliștii plâng de sare cămașa de pe ei. Încarcerat, cel cunoscut drept impresarul maneliștilor, a decedat în spitalul penitenciarului din cauza COVID-19.

Trista veste a dat-o pe rețelele sociale, fiica sa, artista Kristiana Rustem. Pentru tânără este încă o lovitură cruntă. În doar jumătate de an, Kristiana și-a pierdut socrul, unchiul și acum și tatăl. „De ce așa repede, tăticul meu? Dumnezeu sa te ierte! Al treilea caz de COVID-19 în mai puțin de 6 luni! Socrul meu, unchiul meu și, acum, tata! Imposibil, dar adevărat”, a notat pe contul ei de socializare Kristiana Rustem, fiica lui Ion Petrișor.

Ion Petrișor, cel mai cunoscut impresar din lumea manelelor, devenise celebru în lumea showbiz-ului pentru organizarea concursurilor Miss Piranda, în anii 90. A umplut Sala Palatului la fiecare festival sau concurs organizat. Restul românilor au auzit de el mai mult la știri,  despre nenumăratele ilegalități pe care le-a făcut de-a lungul timpului. Pentru că Ion Petrișor făcea evaziune fiscală, nu-și plătea taxele și artiștii, ba chiar a fost acuzat de viol.

Maneliștii, devastați de moartea lui Ion Petrișor

Cântăreții de manele rămași fără impresar sunt în stare de șoc. Devastați, aceștia au postat care mai de care mesaje prin care își exprimă durerea. Babi Minune a fost unul dintre primii care a reacționat. „Odihnește-te în pace, suflet bun, nașul meu”, a notat pe conturile sale de socializare Babi Minune.

Liviu Puștiu nu a rămas nici el mai prejos. „Am auzit vestea urâtă despre tine, nu-mi vine să cred. Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi toată viața ca pe tatăl meu, ai avut grijă de mine și de mulți colegi de-ai mei! Dumnezeu să te ierte, să te odihnească în pace! Ion Petrișor, nu te voi uita niciodată, ai fost aproape de familia mea și de mine”, a notat Liviu Puștiu.

„Te pup fratele meu scump și drag care te-am iubit și te voi iubi toata viața… Și te rog din suflet dacă ți-am greșit vreodată, te rog să mă ierți… pentru totdeauna și vreau să stai liniștit ca voi fi lângă copiii tăi toată viața, mai ales de băiatu tău, Relu Puștiu, care va fi la fel ca și băiatul meu. Dumnezeu să te odihnească în liniște și pace frățiorul meu scump”, i-a scris Soni Petrișor.

Ion Petrișor a fost condamnat la ani de detenție într-un dosar instrumentat în 2014, pentru contrabandă cu țigări. Gruparea organizată a generat o pagubă la bugetul statului de  1,25 de milioane de euro.

Sursa foto: Facebook

Regina Elisabeta II a schimbat băutura. Ține încă mult la plăcerile sale

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre