Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Țiriac a iubit-o atât de mult, încât fugea din cantonamente ca să o vadă. Cine l-a dat de gol

Ion Țiriac a iubit-o atât de mult, încât fugea din cantonamente ca să o vadă. Cine l-a dat de gol
Sunt multe iubiri pe care Ion Țiriac le-a trăit de-a lungul timpului, dar aceasta a fost marea sa pasiune. Iată ce femeie i-a luat mințile afaceristului.

Se spune că e foarte greu să-i intri lui Ion Țiriac sub piele, dar această femeie a reușit ce n-au putut altele.

Ion Țiriac a iubit-o atât de mult, încât fugea din cantonamente ca să o vadă. Cine l-a dat de gol

În anul 2009, sora hanbalistei Victorița Dumitrescu, femeia care i-a marcat existența lui Ion Țiriac a povestit lucruri neștiute despre relația pe care afaceristul a avut-o cu această sportivă. Femeia spune că magnatul era atât de îndrăgostit că ar fi făcut orice pe lume doar să fie alături de ea.

„În tinereţe, locuiam în Polizu, iar Ion Țiriac venea tot timpul la sora mea. Era topit după ea. Avea o motocicletă Iawa, cu care o plimba. Relaţia lor a durat aproape un an. Victoriţa a fost o femeie foarte frumoasă. Într-o vară, am fost la mare cu sora mea şi cu Ion Țiriac.

„Țiriac îmi aducea sucuri, îngheţată şi ciocolată”

Victoriţa avea atunci doar 22 de ani. Ieşeau în fiecare seară la restaurante. Eu eram micuţă, nu mă luau cu ei în oraş. În schimb, pe plajă, Țiriac îmi aducea sucuri, îngheţată şi ciocolată. De multe ori, fugea din cantonamente pentru ea. O iubea tare mult. Uita şi de tenis şi de tot când i se făcea dor de Victoriţa”, a povestit aceasta pentru Libertatea.

Victorița urma să ajungă la un azil de bătrâni

Cei doi au fost doar un an împreună, apoi viața i-a dus pe drumuri diferite. Fosta campioană mondială la handbal s-a îmbolnăvit de diabet, dar și coxartroză și hipertensiune arterială și la vârsta de 73 de ani a trecut în lumea drepților. Ultimii ani din viață au fost extrem de grei, iar cu câteva luni înainte de moarte urma să se interneze într-un azil de bătrâni.

“N-am pe nimeni, sunt bolnavă, tocmai am venit de la spital, de la nişte analize. Pe 11 sau 12 februarie mă internez la Căminul de bătrâni de pe strada Eminescu, că nu mai pot altfel. Trebuia să mă duc mai devreme, dar internarea s-a amânat din nu ştiu ce motiv”, spunea Dumitrescu, pentru Libertatea, în 2009. N-a mai apucat, a plecat într-o lume mai bună, luând cu ea și dragostea pentru bărbatul pe care l-a iubit mai mult ca orice pe lumea asta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre