Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Țiriac, anunț tragic despre Simona Halep. Predicțiile milionarului dau fiori

Ion Țiriac, anunț tragic despre Simona Halep. Predicțiile milionarului dau fiori
Situația Simonei Halep devine din ce în ce mai grea și nimeni nu vede, cel puțin în acest moment, luminița de la capătul tunelului.

Ion Țiriac a vorbit despre situația grea în care se află acum Simona Halep, iar previziunile milionarului nu sunt deloc bune.

Ținând cont de faptul că Simona stă pe tușă din august anul trecut, previziunile lui Ion Țiriac sunt mai mult decât îngrijorătoare. Fostul mare sportiv al lumii este de părere că Simo este din ce în ce mai aproape de sfârșitul carierei pentru care a muncit atât de mult. Ion Țiriac este dezamăgit de comportamentul statului român și se tot întreabă cine va trebui să răspundă pentru marea palmă pe care a primit-o Simona.

Ion Țiriac, veste tristă despre Simona Halep

„Atunci când cineva îți dă o palmă, dacă nu îi dai două înapoi, m-a învățat tatăl meu acum 80 de ani, înseamnă că ești slugă”

„După părerea mea, i-au terminat cariera Simonei, iar cineva trebuie să răspundă aici. Cât poate să ceară Simona? 100 de milioane, 200? Cine-i vinovatul? Cineva, totuși e vinovat, însă e trist ce se întâmplă cu Simona. Nu o compar că suntem noi români sau nu știu ce. Atunci când cineva îți dă o palmă, dacă nu îi dai două înapoi, m-a învățat tatăl meu acum 80 de ani, înseamnă că ești slugă și numai în genunchi. Suntem români și asta ne-o merităm.

„Capul plecat, sabia n-o trage, ții minte?”

Că dacă am sta în picioare, în loc sa stăm… Capul plecat, sabia n-o trage, ții minte? Am stat în picioare atât la Sydney, când a fost treaba, am stat în picioare când mi-a cântat imnul greșit în SUA la deschiderea oficială a Cupei Davis și am ieșit de pe teren. Pentru mine, să fiu român a fost o mândrie. Așa a fost și rămâne. Acum, ăștia suntem noi românii și așa defilăm” a declarat Ion Țiriac pentru AS.ro.

Irina Begu e alături de colega sa

La rândul său, Irina Begu, considerată cea mai bună sportivă a României de la WTA, e alături de Simona Halep și spune că-și dorește să o vadă cât mai repede pe teren. „Îmi doresc foarte mult pentru Simona ca acest proces să aibă loc cât mai repede și să-și demonstreze nevinovăția.

„Nu este ușor să revină, dar am încredere în ea”

Am vorbit cu ea și am încercat să o încurajez pe cât de mult pot. Nu-mi dau seama de ce se întârzie așa de mult, dar cu siguranță acest proces ar trebui să fie mult mai rapid și tu ca sportiv să-ți reiei turneele și viața să meargă înainte. Nu este ușor să revină, dar am încredere în ea că poate să revină pentru că este o jucătoare puternică mental”, a declarat Irina Begu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre