Simona Ionescu / Redactor Șef

Ion Țiriac, nervos și acum pentru cazul Simonei Halep. „Ăștia sunt normali la cap? I-aș rade pe toți”

Ion Țiriac, nervos și acum pentru cazul Simonei Halep. „Ăștia sunt normali la cap? I-aș rade pe toți”
Ion Țiriac nu este deloc împăcat cu toată situația dopajului prin care a trecut Simona Halep. Fostul tenismen este supărat și deloc de acord cu atitudinea sportivei, ba chiar a spus ce ar fi făcut dacă era în locul acesteia.

Cu toate că TAS a decis că Simona Halep este nevinovată și a redus suspendarea acesteia de la 4 ani la 9 luni, ecourile scandalului continuă să răsune și acum, când sportiva s-a întors pe teren. Printre cei care o susțin vehement pe tenismenă și nu sunt deloc mulțumiți cu ce s-a întâmplat se află și Ion Țiriac. 

Miliardarul a vorbit despre întreaga situație prin care a trecut Halep și nu este deloc de acord că Simona a fost prea pacifistă, nu s-a bătut cât trebuie. Practic, Țiriac a mărturisit că dacă era în locul Simonei ar fi declanșat un adevărat război. 

„Se joacă cu viețile”

Fostul tenisman s-a arătat indignat de faptul că Simona Halep a fost judecată atât de aspru, cu toate că probele erau relevante în cazul ei: „Cu tot ce-avea ea pe masă, unii au judecat-o așa… Și îi întreb eu – pe ei cine-i judecă? Pe ăia care au găsit-o și i-au dat patru ani înainte să judece toate probele. 

Țiriac este încă indignat de toată situația prin care a trecut Simona Halep

Ar trebui să-i luăm p-ăștia de la laborator și să-i întrebăm dacă sunt normali la cap?! Și dacă-și dau seama că se joacă cu viețile. Viețile unor tineri! Și-atunci cine-i de vină?! Mortul! Doar că Halep nu-i de vină!”, a declarat Țiriac pentru GSP. 

Țiriac, atac la adresa producătorului, dar și a lui Mouratoglou

Miliardarul s-a pronunțat și despre substanța roxadustat, cea de la care a pornit întregul scandal. În opinia sa, antrenorul Mouratoglou poartă o vină colosală, căci substanța era una cunoscută, conform fostului tenismen: „Ăsta nu a fost un produs nou inventat de Mouratoglou. Era un produs care se cunoaște de foarte multă vreme.

Miliardarul consideră că Mouratouglou poartă o mare parte din vină, alături de producătorul roxadustat

Eu am fost la domnul Mouratoglou. El scoate câteva zeci de studenți în fiecare an care zboară la facultățile din Statele Unite, în burse pentru tenis. Sigur că domnul sau echipa are o responsabilitate. Care responsabilitate se duce la fabricant”.

„Eu i-aș rade pe toți”

Vizavi de atitudinea Simonei Halep, care a fost o adevărată doamnă în tot acest scandal, Țiriac consideră că sportiva este absolut îndreptățită să fie mult mai supărată decât a arătat. 

„Ăla care a făcut produsul trebuie să spună de ce a fost produsul contaminat. Contaminat cu energie atomică, cu ce?! Eu nu sunt în locul lui Halep! Dar eu i-aș rade pe toți!”, a mai spus Ion Țiriac pentru sursa citată. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre