Simona Ionescu / Redactor Șef

Ionel Ganea își lasă soția pe străzi

Ionel Ganea își lasă soția pe străzi
Soția fotbalistului Ionel Ganea rămâne pe străzi, după divorț, magistrații nefiind de acord să le lase, ei și copiilor unul din imobilele deținute de celebrul fotbalist. Recent instanța s-a pronunțat într-un proces care urmează celui de separare.

Ionel Ganea divorțează de Daniela după 24 de ani de căsnicie. Conform informațiilor apărute în spațiul public, femeia a decis să încheie relația de-a lungul căreia a avut parte de violențe și jigniri. Fotbalistul însă nu vrea să îi lase nimic, astfel că fosta doamnă Ganea, mama celor doi copii ai cuplului, e nevoită să apeleze la mila prietenilor pentru a avea, temporar, un acoperiș deasupra capului.

Într-un nou proces, intentat vara aceasta, soția solicita să aibă acces la măcar una dintre cele trei vile pe care le deține Ionel Ganea, cu care se află încă în divorț. Însă judecătorii au respins cererea, așa cum se poate vedea pe portalul instanței, conform Playtech.ro:

„Respinge excepția prematurității formulării acțiunii, excepție invocată de pârât prin întâmpinare. Respinge cererea formulată de reclamanta Ganea Daniela Marcela, în contradictoriu cu pârâtul Ganea Ioan Viorel, având ca obiect pretenții”. Ganea ar avea trei case, două în Pipera și una în Gura Văii.

Femeia a cerut separarea din cauza violențelor în cuplu

Divorțul celor doi a început în 2009, după ce Daniela Ganea a depus  în instanță dovezi că ar fi necesitat 8 zile de îngrijiri medicale ca urmare a bătăilor încasate de la soțul ei. La momentul respectiv, ei locuiau într-o casă din cea mai bogată comună din România, Dumbrăvița, lângă Timișoara.

În 2010, femeia s-a împăcat cu antrenorul Poli Timișoara, dar nu a durat mult. Ganea a vândut casa din Banat, și-a luat copiii, și s-a mutat la București, după cum au consemnat ziarele la vremea respectivă. Mai mult, ulterior, mama fotbalistului și-a acuzat nora că ar fi apelat la magie neagră pentru a-i face rău fiului ei.

Acum Daniela Ganea / Iaru îl acuză pe fostul soț că s-ar fi înțeles cu judecătorul, care este o fostă colegă de clasă a fotbalistului. „Să ai în proprietate trei case și să nu poți folosi măcar una până la definitivarea partajului este strigător la cer”, a mai declarat Daniela Ganea pentru sursa citată.

Ioan Viorel Ganea este în prezent antrenor la ACS Poli Timișoara. În tinerețe a jucat în echipa națională de fotbal a României, alături de care a participat la EURO 2000. A fost golgheterul Diviziei A în sezonul 1998 – 1999, când a marcat nu mai puțin de 28 de goluri.

Sursa foto: Instagram / Poli Timișoara Oficial

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre