Ipostază inedită cu Ștefan Bănică și micuțul Alexandru

Ipostază inedită cu Ștefan Bănică și micuțul Alexandru
Este un tată fericit și pentru prâslea familiei, Ștefan Bănică ar face orice. Unde s-au plimbat cei doi?

Ștefan Bănică și fiul său Alexandru au ieșit ca băieții. Cum și-au petrecut timpul cei doi.

Ipostază inedită cu Ștefan Bănică și micuțul Alexandru

Îndrăgitul cântăreț Ștefan Bănică și-a scos fiul cel mic la o plimbare în Herăstrău. Artistul a împărtășit acest moment și cu fanii săi, postând o fotografie superbă pe contul său de facebook. „La o discuție …”, a scris Ștefan Bănică, plin de fericire. Tatăl și fiul și-au asortat și îmbrăcămintea, ambii purtând o pereche de pantaloni de culoare roșie și tricouri albe.

Mai mult, cei doi au încercat să facă și puțin sport, iar tata Bănică a făcut și un mic filmuleț în care se vede cât de fericit este alături de copilul său. Fericită de cei doi bărbați din viața ei, mămica Lavinia Pârva i-a trimis soțului său inimioare pe contul de socializare.

Cum se întreține Lavinia

În ceea ce o privește pe Lavinia Pârva, arată ca o adolescentă. Și asta pentru că nu renunță niciodată la sport. Dovada a postat-o pe contul său de Instagram: „Sportul este un izvor de sănătate şi prospeţime, un factor de longevitate” . Lavinia și Ștefan s-au cunoscut grație impresarului Radu Groza care colabora în acea perioadă cu ambii artiști.

„Da, eu sunt vinovatul. Le-am făcut cunoştinţă, cred, prin 2009. Dar sunt sigur că nu au făcut nimic în acea perioadă. A fost într-un club. Lavinia l-a apreciat foarte mult ca artist. M-a întrebat dacă putem merge în culise, ca să-i fac cunoştinţă cu el”, a spus acesta cu câțiva ani în urmă. Cei doi și-au unit destinele în 2017, în marea taină, la malul mării, în Bulgaria.

„Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo. În Bulgaria sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat.”, a mărturisit în trecut Lavinia Pârva.

Sursă foto: Instagram, Facebook

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre