Simona Ionescu / Redactor Șef

Irina Columbeanu suferă și acum după vila de la Izvorani. „Cea mai frumoasă casă din lume…”

Irina Columbeanu suferă și acum după vila de la Izvorani. „Cea mai frumoasă casă din lume…”
După șase ani petrecuți în America, Irina Columbeanu a ajuns în România la cel mai „inteligent, iubitor, politicos și amuzant” tată. Adolescenta suferă și acum după vila de la Izvorani, unde și-a petrecut primii 12 ani din viață.

Chiar dacă nu e mai e milionar și trăiește de pe o zi pe alta, Irinel Columbeanu rămâne sursă de inspirație pentru fetița sa, Irina. Tânăra a vorbit despre ce calitate a moștenit de la părinte și cât de minunată a fost vila de la Izvorani

Renunțarea la România a fost o decizie foarte grea atât pentru Irinel Columbeanu, cât și pentru fiica sa. Chiar dacă au curs multe lacrimi la despărțire, s-a dovedit a fi o decizie foarte bună pentru Irina. Adolescenta e o mândrie pentru părinți și viitorul sună foarte bine.

Marea bucurie a lui Irinel este că fetița sa va veni mai aproape de el, pentru că a decis să studieze în Europa. Așa, tată și fiică, vor reuși să fie mai aproape unul de celălalt.

Irina Columbeanu: „Era cea mai frumoasă casă din lume”

Monica și micuța Irina, în vremurile bune ale vilei de la Izvorani

Într-un interviu recent, Irina Columbeanu a povestit despre casa copilăriei, pe care spune că nu o va uita niciodată. „Îmi amintesc că era cea mai frumoasă casă din lume şi chiar dacă nu mai este, sunt foarte recunoscătoare că am avut ocazia să locuiesc în ea. Acei 12 ani petrecuți acolo sunt memorabili”, a spus fiica lui Irinel Columbeanu pentru OK!Magazine.

Irinel Columbeanu, uimit la întâlnirea cu fiica sa

Adolescenta a mărturisit și cât de nerăbdătoare a fost să ajungă în România, să-și strângă mai repede tatăl în brațe. „Cel mai „inteligent, iubitor, foarte politicos și foarte amuzant”, a spus Irina.

„Nu a fost intimidat când și-a luat fetița de la aeroport, ci fericit că am crescut și că mama a avut atât de bine grijă de mine. A fost un pic uimit, dar şi bucuros să mă vadă mare”, a subliniat Irina. Tânăra a avut parte de o vacanță de vis, dar și de o mare surpriză, pentru că mătușa sa, Ramona, a venit din Dubai.

„O calitate pe care eu am moștenit-o de la tatăl meu ar fi iubirea pentru învățătură”

Cel mai inteligent și amuzant tată…

Irina a mărturisit că îi place foarte mult să locuiască în America, unde „merg la școală, lucrez, conduc și învăț”. Și recunoaște că dragostea pentru învățătură i-a insuflat-o Irinel. „O calitate pe care eu am moștenit-o de la tatăl meu ar fi iubirea pentru învățătură, pentru că el este foarte inteligent.

Mereu învață, constant învață lucruri noi. Și așa am decis și eu să nu mă opresc din a studia și să vreau să mă dezvolt și să acumulez informații noi”, a mai spus Irina. Cu ceva timp în urmă, aceasta a declarat că își dorește să devină chirurg și să deschisă o clinică non-profit pentru tulburările de alimentație.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre