Simona Ionescu / Redactor Șef

Irina Fodor, probleme serioase de sănătate. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite”

Irina Fodor, probleme serioase de sănătate. Ce s-a întâmplat cu prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite”
O bună perioadă, Irina Fodor a fost absentă de pe rețelele de socializare, iar fanii s-au îngrijorat. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” a avut probleme serioase de sănătate.

Ultimele luni au fost grele pentru Irina Fodor, care a muncit pe rupte. Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” le-a explicat fanilor ce probleme de sănătate a avut.

Irina Fodor e permanent în legătură cu fanii săi, iar faptul că aceasta a lipsit destul de mult timp de pe rețelele de socializare i-a făcut pe aceștia să-și pună multe întrebări. Prezentatoarea „Chefi la cuțite” a fost nevoită în această perioadă să-și rezolve problemele serioase de sănătate pe care le-a avut. Și care au început după filmările solicitante pe care le-a făcut pentru Asia Express.

Irina Fodor a răcit foarte rău

Munca, stresul, nopțile nedormite i-au scăzut imunitatea Irinei Fodor, iar de aici până la apariția unei răceli severe n-a mai fost decât un singur pas. Recuperarea a fost destul de grea pentru vedetă, mai ales că a fost nevoită să muncească și pentru audițiile pentru „Chefi la cuțite”, deși au fost momente în care abia se putea ține pe picioare. Recent, Irina le-a explicat fanilor ce s-a întâmplat cu ea în ultima perioadă și le-a cerut iertare internauților pentru că i-a îngrijorat.

Irina Fodor: „M-am vindecat, sunt din nou om”

Irina Fodor a revenit pe rețelele de socializare. Prezentatoarea a avut o răceală severă. Sursă foto: instagram

„Drăguții mei, mă scuzați, am lipsit ceva timp de pe aici. Îmi pare rău și îmi cer iertare, doar că am prins o răceală mutant ceva, nu știu să vă explic ce, care a dat un pic cu mine de pământ în ultima perioadă și mi-a luat ceva timp să îmi revin.

În altă ordine de idei, motivul pentru care fac acest story este că au fost câțiva concurenți la noi la Chefi la cuțite, pentru că au început deja filmările, și suntem în perioada audițiilor. Și cred că i-am speriat un pic, pentru că nu arătam ca om și voiam să îi liniștesc că totul este bine. M-am vindecat, sunt din nou om practic și voiam să vă spun și vouă să fiți sănătoși și să aveți grijă de voi”, a spus Irina Fodor, pe Instagram.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre