Simona Ionescu / Redactor Șef

Irina Loghin, în lacrimi pe scenă. Scandal la Iași, la un spectacol unde a cântat marea artistă a românilor

Irina Loghin, în lacrimi pe scenă. Scandal la Iași, la un spectacol unde a cântat marea artistă a românilor
Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară ale României, Irina Loghin, a avut parte de un moment neplăcut. A părăsit scena în lacrimi.

Totul s-a întâmplat la un spectacol la Iași, când Irina Loghin a fost întreruptă de câteva ori de prezentatoare și a părăsit scena în lacrimi.

Concertul Irinei Loghin a avut loc pe data de 2 noiembrie la Cinema Victoria și a fost văzută de mai mulți internauți care au fost foarte supărați când au văzut-o pe celebra interpretă în lacrimi. Prezentatoarea Doina Baciu a încercat să o facă de mai multe ori să iasă de pe scenă, în timp ce Irina Loghin cânta.

„Doina Baciu a revenit cu un tupeu extraordinar, i-a spus că sunt mai mulți artiști tineri ce trebuie promovați”

“A intrat pe scenă în timp ce doamna Irina cânta. Deși interpreta nu a vrut să plece și a continuat să cânte, spunându-i că are și ea un repertoriu de susținut, Doina Baciu a revenit cu un tupeu extraordinar.

Irina Loghin și cel mai frumos dar de la Dumneze: nepoțica. Sursă foto: facebook

I-a spus că mai sunt artiști tineri ce trebuie promovați, că trebuie eliberată scena și a început să prezinte următorul invitat, un no name…citind de pe foaie. Doamna Irina a plecat cu ochii în lacrimi. Eu ca spectator m-am simțit efectiv umilită de această doamnă care mai și țipa la spectatori. Am mai dat și 120 de lei pe bilet”, a declarat Ramona Ioana.

Prezentatoarea spune că Irina Loghin și-ar fi jignit colegii de scenă

Pe de altă parte, prezentatoare evenimentului, Doina Baciu, a declarat pentru Star Popular că situația a fost cu totul alta. Mai mult, a menționat că Irina Loghin ar fi avut o atitudine nepotrivită în culise, unde și-ar fi jignit colegii de scenă, invitați să cânte.

„A fost spectacol dăruit de Radio Iași, avem toate declarațiile, tot ce a jignit doamna Irina în culise. I-a jignit pe toți soliștii, sunt declarațiile lor. Sunt jigniri foarte grave la adresa soliștilor și a organizatorului. A fost un spectacol dăruit Radio Iași, nu a fost un spectacol pentru doamna Irina Loghin!”, a declarat prezentatoarea Doina Baciu, pentru Star Popular.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre