Simona Ionescu / Redactor Șef

Irina Rimes, amenințată de fostul iubit! Killa Fonic i-a transmis un mesaj urât în ultima lui melodie

Irina Rimes, amenințată de fostul iubit! Killa Fonic i-a transmis un mesaj urât în ultima lui melodie
A trecut ceva vreme de când Killa Fonic și Irina Rimes și-au spus adio, dar artistul, care nu se bucură la fel de succes ca și fosta parteneră, pare că nu vrea să se desprindă trecut.

Au trecut doar câteva zile de când Killa Fonic și-a lansat ultimul album de studio, intitulat „Osvaldo”. Una dintre piese are legătură cu Irina Rimes.

Killa Fonic n-o poate uita pe Irina Rimes, dar îi dă peste nas cu noua parteneră de viață

S-au iubit nebunește, chiar dacă pentru scurt timp, dar s-au gândit că povestea lor are toate șansele să dureze și peste ani. Irina Rimes și Killa Fonic au ales să meargă pe drumuri diferite, dar artistul n-a uitat-o. Iar acest lucru se vede cel mai clar într-una din melodiile lansat recent, „Bucarest-Milano”. După cinci ani de despărțire, acesta i-a transmis fostei sale iubite un mesaj în versuri. Acesta o averitzează că ar putea să-și dea drumul la gură și să „toarne” tot.

Killa Fonic, mesaj către Irina Rimes: „Mai mult nu spun (…) Mă iubește mai mult Dana”

„Irina, nu uita, ți-am dăruit povești, bandana / Sex, zâmbești, încă miroase a marijuana / Mai mult nu spun, știi, nu sunt sifon-na-na / Îmi pare rău, dar mă iubește mai mult Dana” (actuala lui iubită).

Este un mesaj pe care Killa Fonic i l-a adresat Irinei, după ce în melodia „Bandana” Irina Rimes cânta pe refrenul unei piese din trecut, dedicată lui: „Ți-am purtat și haina / Ți-am purtat bandana / Ți-am purtat mirosul de marijuana”.

E clar că el încă o poartă în suflet pe Irina, deși îi transmite că actuala parteneră de viață îi dă dragostea de care are nevoie.

Ce făceau foștii iubiți în timpul concertelor

Irina și Killa au recunoscut târziu despre relația pe care au avut-o. Într-un live pe Twitch însă, artista i-a mărturisit streamer-ului Silviu Faiar și ce gesturi romantice obișnuiau să facă cei doi în timpul concertelor: „Killa ieșea cu un balon roșu la concert, făceam asta amândoi, de fapt. Eu în turneul meu, el în turneul lui”, s-a destăinuit Irina Rimes.

Dependent de sex

Invitat în podcastul lui Damian Drăghici, Killa Fonic a mărturisit că este dependent de sex. “Am avut 10 ani la rând. (n.r. depresie) Din păcate, tatăl meu nu reușea să o facă pe mama fericită, în sensul în care nu prea își dădea interesul în a-și susține familia.

Noi am fost foarte săraci, iar sărăcia e o boală care manipulează creierul în forme foarte urâte. Te bagă în depresii, scoate cele mai urâte părți din tine. Poate să sune amuzant, dar eu mă consider dependent de sex. Sunt obsedat de asta, mă gândesc la asta în orice secundă posibilă, Câteodată mă și inspiră, câteodată mă obosește”, a povestit Killa Fonic.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre