Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu a învins coronavirusul. Primele declarații

Irinel Columbeanu a învins coronavirusul. Primele declarații
Fostul milionar de la Izvorani, Irinel Columbeanu, a ieșit din spital. Cum se simte afaceristul la acest moment, ne spune chiar el.

Cu puțin timp în urmă, Irinel Columbeanu a ieșit din spital și a ajuns acasă. Care este starea lui de sănătate din acest moment.

Irinel Columbeanu a învins coronavirusul. Primele declarații

Săptămâna trecută Irinel Columbeanu a trecut prin momente grele, după ce a fost depistat cu coronavirus. Afaceristului i-a fost foarte rău și a sunat la 112 pentru a primi ajutor, fiind transferat de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgență Ilfov. Din fericire, acesta a avut noroc și nu a luat forma gravă, așa că după ce a primit tratament, a început să se simtă mai bine.

Nu a dat nici un fel de detalii despre medicamentele primite

“Sunt bine, am ieșit din spital. Nu am nevoie de cineva care să mă ajute. Probabil că da, acum mă voi vaccina.”, a declarat Irinel Columbeanu în exclusivitate pentru Fanatik.

Pe de altă parte, afaceristul nu a dat nici un fel de relații privind medicamentele care i-au fost administrate.

Nicușor Stan i-a fost alături

Imediat după ce a fost internat, Nicușor Stan, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Irinel Columbeanu, a dat câteva declarații tot pentru aceeași publicație. ”Acum am vorbit cu el. De fapt, nu poate vorbi, dar mi-a confirmat că are, din păcate COVID-19. Mi-a scris într-un mesaj că deocamdată este bine, dar că este internat.

Da, mă tem pentru Irinel Columbeanu. Nu mai este chiar tânăr, are și niște probleme de sănătate. Probleme cardiace plus acea pareză făcută cu mulți ani în urmă. Se poate vedea și pe mersul lui că nu s-a recuperat complet de la acea pareză, o mână nici nu o folosește tocmai bine.

Așa că, e normal, mă tem pentru el și mă rog să îi fie bine”, a spus cu ceva timp în urmă Nicușor Stan. Toată lumea speră că Irinel Columbeanu va reuși, ușor, ușor, să-și revină la forma inițială și să-și vadă de viața lui.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre