Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu a mai primit o ofertă de ajutor. Nu s-ar fi gândit la această persoană niciodată

Irinel Columbeanu a mai primit o ofertă de ajutor. Nu s-ar fi gândit la această persoană niciodată
Irinel Columbeanu a trecut de la extaz la agonie. Dacă în trecut a trăit în lux și opulență, astăzi își duce zilele într-un azil. Dar soarta e posibil să se schimbe și să plece definitiv în America.

Fostul milionar de la Izvorani a primit o ofertă la care nu s-ar fi gândit niciodată. Mr. Pink l-a sunat și s-ar fi oferit să-i plătească bilet de avion să vină în America.

Potrivit Cancan, soțul Monicăi Gabor nu a fost indiferent la situația grea prin care trece Irinel Columbeanu și i-a propus să vină aproape de fiica sa. Milionarul chinez i-ar fi spus și că îi va plătit totul pentru a sta într-un azil din America unde va avea toate condițiile necesare.

„Irinel a fost profund impresionat, nu-i vedea să creadă”

“I-a spus că dacă dorește să fie aproape de Irina, se oferă să plătească bilet de avion și însoțitor până în America, apoi îi plătește absolut tot pentru a sta la cel mai bun azil, cu cea mai bună îngrijire medicală.

Mr. Pink i-a făcut lui Irinel Columbeanu o propunere incredibilă

Irinel a fost profund impresionat, nu-i venea să creadă, a zis că se va gândi la propunerea lui”, a declarat un apropiat al acestuia.

Nici fiica sa, Irina, n-a stat pe gânduri când a auzit ce se întâmplă cu tatăl său și i-a trimis imediat 200 de dolari din economiile ei de adolescentă. De asemenea, fata l-ar fi liniștit, spunând că-i va trimite lunar bani.

Cum a ajuns la azil

În acest moment, Irinel Columbeanu se află la azilul unde a locuit multă vreme și Zina Dumitrescu. În acest loc și-a petrecut ultimii ani din viață și tatăl lui Irinel Columbeanu, iar patronul locației este prieten cu Irinel Columbeanu de ani buni. „Au fost câteva episoade în care și-a pierdut memoria. A fost la supermarket sau la doctor și nu a știut să mai ajungă acasă. Mai mult, nici nu mai știa cine este. Prietenii l-au sfătuit să se ducă la un azil, pentru a fi supravegheat non stop”, au mărturisit persoane apropiate fostului milionar de la Izvorani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre