Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu e convins că există viață veșnică. S-a apucat să facă și cercetări. Știe și ce femeie ar vrea lângă el

Irinel Columbeanu e convins că există viață veșnică. S-a apucat să facă și cercetări. Știe și ce femeie ar vrea lângă el
Nu vrea să mai audă de instituția căsătoriei, dovadă că divorțul de Monica Gabor l-a afectat foarte mult și rana nu a fost nici acum închisă.

Pe de altă parte însă, Irinel Columbeanu susține că vrea să știe cât mai are de trăit și pentru asta susține că ar plăti oricât.

Fostul om de afaceri de la Izvorani afirmă că nu se teme de moarte, pentru că e convins că există viață și în cealaltă lume. Și nu sunt doar vorbe în vânt, pentru că acesta s-a apucat să facă și cercetări în acest sens. Pe de altă parte, dacă ar găsi pe cineva care să-i spună cât mai are de stat pe acest pământ, Irinel și-ar căuta femeia alături de care să ducă cea mai frumoasă viață. Iată ce calități trebuie să aibă.

„Să fie o persoană deșteaptă, inteligentă, și mai ales respectuoasă cu mine”

„Nu cred că bănuiești răspunsul. Cel mai mult îmi lipsește o asistentă, nu una medicală, ci una care să mă ajute în ceea ce privește numeroasele probleme pe care le am pe cap. Pe unele am început să le mai și uit, să le încurc.

Irinel Columbeanu nu se sperie de moarte

De exemplu, mi-ar fi fost foarte utilă o doamnă, o domnișoară, care să mă fi ajutat să țin evidența tuturor lucrurilor pe care le-am discutat astăzi. Nu ar trebui să aibă un profil de instagram, nu mă interesează acest lucru. Ci să fie o persoană deșteaptă, inteligentă, și mai ales respectuoasă cu mine, cu alți concetățeni, cu alte femei. Lista e prea lungă, dar nu vreau să se sperie nimeni”, a declarat afaceristul pentru Cancan.

„Sunt foarte optimist în ceea ce mă privește”

Chiar dacă nu mai are banii de altădată, Irinel a mărturisit că „sunt foarte optimist în ceea ce mă privește, din toate punctele de vedere” și nu îi e frică de moarte.

„Nu mi-a fost niciodată teamă de moarte. Eu am niște credințe ale mele, pe care am încercat să le expun în volumele pe care le-am scris, concepțiile pe care le am eu despre viața de dincolo de moarte și despre alte lucruri convergente acestei noțiuni. (…)

Am făcut niște cercetări în acest sens, într-un loc unde am lucrat mai mult timp, care se numea Institutul de Biologie și Nutriția Animalelor, Balotești. Am făcut aceste cercetări în colaborare cu un prieten de-al meu, care era din lumea fotbalului, dl doctor Florin Brătilă”.

„La naștere e invers. Se petrece acel țipăt al noului născut, care reprezintă acea cuantă ce lipsește ca energia noului născut”

„Persoanele care erau subalternii mei la Oficiul de Calcul, unde eu eram director,  tinerii mei cercetători, unul dintre ei un matematician de renume, s-au adunat și am făcut un fel ce cercetare, „Domne, ce se întâmplă cu o persoană atunci când moare sau când se naște?”.

Columbeanu vrea să dea bani să știe când va muri

„Păi lucrurile sunt destul de similare, în sensul că atunci când persoana respectivă dă ortul popii, are loc un oftat final, o expresie energetică, a cuantei ce lipsește ca energia internă a acelui organism să se desprindă de energia mediului înconjurător. La naștere e invers. Se petrece acel țipăt al noului născut, care reprezintă acea cuantă ce lipsește ca energia noului născut, să ajungă la energia mediului înconjurător, care sunt niște energii ciclice, ca niște sinusoide”.

„Sunt convins că multă lume va da niște bani ca să știe când va muri”

„De aceea, eu întreprindeam acest cercetări pentru că-mi închipuiam că dacă vom ajunge să descifrăm aceste taine ale naturii, vom putea pe baza măsurătorii, să putem prevedea, datorită ciclicitățiilor, a organismului și a mediului înconjurător, cât va trăi această persoană.

Sunt convins că multă lume va da niște bani ca să știe când va muri. (…) Mi-ar plăcea, cu toate că poate s-ar duce puțin din misterul vieții și din plăcerea de a o putea trăi. Dar eu sunt așa, mai excentric. (…) Nu m-aș mai însura încă o dată. Și ce aș face, ar fi să găsesc o persoană cu care să împărtășesc bucuria de a trăi”, s-a destăinut fostul milionar de la Izvorani.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre