Legătura dincolo de moarte dintre Kate Middleton și soacra pe care nu a cunoscut-o

Legătura dincolo de moarte dintre Kate Middleton și soacra pe care nu a cunoscut-o
Prințesa de Wales este cunoscută pentru modul rezervat în care se manifestă în public. Nu îi place să epateze, iar declarațiile sale au fost mereu corecte, în perfectă armonie cu rigorile casei regale.

Kate Middleton păstrează în mod normal o tăcere discretă în ceea ce o privește pe răposata ei soacră. Ea nu a cunoscut-o pe mama soțului ei. Dar, în timp ce discuta cu oamenii din Merthyr Tydfil, ieri, a făcut câteva remarci emoționante.  Când a fost întrebată de un fan regal despre faptul că poartă inelul de logodnă al Dianei, ea a confirmat că este „același inel” pe care l-a purtat prințesa Diana, adăugând că nu a fost nevoie să îl ajusteze pentru a se potrivi.

Ea a adăugat că Diana ar fi fost o „bunică genială” și că familiei „îi lipsește în fiecare zi”. Comentariile au fost făcute după ce prințul și prințesa de Wales au împărțit ei înșiși salvamontiștilor pizza de la duba Little Dragon Pizza Van într-o parcare, în timpul unei vizite la Dowlais Rugby Club din Merthyr Tydfil.

Prinții de Wales au vizitat Aberfan, satul unde a avut loc un tragic accident de mină, cu zeci de ani în urmă

Clubul este un loc popular în care echipa de salvare socializează și se relaxează atunci când membrii ei nu sunt de serviciu. Mai devreme în cursul zilei, William, care este patronul organizației Mountain Rescue England and Wales, și Kate au avut ocazia de a participa la activități de antrenament, cum ar fi coborârea în rapel, exerciții de asistență medicală și o demonstrație de salvare cu câini de căutare.

Un spectator a întrebat-o pe Kate dacă își amintește de Diana, la care Kate a răspuns: „Nu am întâlnit-o niciodată, din păcate” și a continuat spunând că Diana ar fi fost o „bunică minunată”. Când a fost întrebată dacă îi este dor de ea, ea a răspuns: „Foarte mult. Familia îi simte lipsa în fiecare zi”. O înregistrare video a schimbului de replici a fost surprinsă de Laura-Ann Barr și postată pe pagina ei de Instagram.

„A fost modul meu de a mă asigura că mama mea nu a ratat ziua”

În 2010, prințul William i-a prezentat lui Kate, pentru logodna lor, inelul, care are un safir Ceylon oval de 18 carate înconjurat de 14 diamante solitaire. Prințul, atunci în vârstă de 28 de ani, a folosit inelul strălucitor când a pus întrebarea în timp ce se afla cu Kate în vacanță în Kenya.

Kate Middleton poartă inelul de logodnă pe care l-a avut și prințesa Diana

Când au pozat mai târziu pentru fotografii la Palatul St. James, William a spus că a-i dărui lui Kate inelul cu care s-a logodit prințesa Diana.A fost modul său de a se asigura că răposata sa mamă poate lua parte la această ocazie. În fața presei din întreaga lume, el a spus: „Inelul este foarte special pentru mine. A fost modul meu de a mă asigura că mama mea nu a ratat ziua de astăzi și entuziasmul că ne vom petrece restul vieții împreună”.

Prințesa Diana a purtat inelul cu safir și diamante după logodna cu Charles

Așa cum știți, prințesa Diana, care a murit în 1997, a purtat inelul elegant după ce s-a logodit cu regele Charles al III-lea, pe atunci prinț, în 1981. Inelul de logodna a fost creat de bijutierul britanic Garrard și a costat la vremea respectivă 28.000 de lire sterline.

Prințesa Kate a rămas fără poșeta de 700 de lire

Prințul și prințesa de Wales au devenit a treia generație de membri ai familiei regale care vizitează Aberfan, micul sat galez care a fost lovit de tragedie în 1966, când o alunecare de teren cu deșeuri de cărbune a înghițit o școală locală, ucigând 144 de persoane, dintre care 116 copii. Regina Elisabeta a fost criticată pentru că a așteptat opt zile înainte de a vizita satul minier decimat din Văile Țării Galilor, care a fost dramatizat recent în filmul The Crown.

Dar supraviețuitorii spun că au o „legătură specială” cu familia regală, monarhul decedat efectuând cinci vizite la Aberfan în timpul domniei sale, iar Regele Charles, pe atunci prinț de Wales, a vizitat localitatea la cea de-a 50-a aniversare a dezastrului. În timpul vizitei, la un moment dat, prințesa de Wales a vorbit cu Lucy Williams, o mamă care îl ținea în brațe pe fiul ei de un an, Daniel.

Un băiețel de un an i-a luat prințesei Kate poșeta de 700 de lire și nu a mai vrut să i-o dea înapoi

În timp ce mama sa vorbea cu Kate, micuțul obraznic și-a manifestat interesul pentru poșeta miniaturală Mulberry de 695 de lire sterline a lui Kate. Într-un clip postat pe Twitter de ITV Wales News, copilul de un an este văzut ținând fericit accesoriul la față. După câteva momente, Lucy – a cărei soacră a supraviețuit dezastrului din 1966 – îi spune fiului ei: „Bine, hai să i-o dăm înapoi”. Dar, nefiind încă pregătit să se despartă de geantă, adorabilul micuț începe să plângă.

Asigurând-o pe mamă că nu e nicio grabă, Kate râde și trece la următorul membru al publicului, în timp ce Lucy încearcă să-i smulgă geanta lui Daniel. În timp ce Kate se întorcea cu spatele, Daniel a decis să dea drumul genții lui Kate, aruncând-o pe gard. Lucy, care a anticipat acțiunea fiului ei, a reușit să o prindă la timp, apoi i-a înapoiat-o lui Kate.Vorbind pentru ITV News, Lucy a explicat cum Kate a făcut-o să se simtă în largul ei în ceea ce ar fi putut fi un moment jenant.

Ea a explicat: „Cred că a simpatizat cu cât de greu este cu copiii. Ea a spus: Poate să ia geanta și să se joace cu ea, mă voi întoarce după ea, ca și cum ar fi fost orice altă persoană de pe stradă”.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre