Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu nu are noroc în dragoste. Dar aventura continuă…  

Irinel Columbeanu nu are noroc în dragoste. Dar aventura continuă…  
Nu cu mult timp, Irinel Columbeanu a mărturisit că și-a găsit o parteneră și era foarte fericit. Din nefericire, iar n-a fost să fie.

Idila dintre Irinel Columbeanu și Ani s-a rupt chiar înainte ca fostul milionar să se întoarcă din America.

„Nu-mi mai trebuie o relație”

A cunoscut-o pe femeia cu conturile pline în Delta Dunării, când și-a sărbătorit 66 ani de viață, și părea că lucrurile încep să se lege în viața sentimentală a lui Columbeanu. Însă nici acum nu a avut mai mult noroc, pentru că doamna n-a mai dat nici un semn de viață. Irinel s-a resemnat și spune că nu mai vrea sub nici o formă o relație.

„Nu am mai vorbit cu Ani de când am plecat. N-a fost să fie. Nu-mi mai trebuie o relație, nu o voi mai căuta. După ce am văzut-o pe Irina nu-mi mai arde de altceva”, a spus Irinel Columbeanu pentru Cancan.

Ce pretenții are de la o femeie

Să fie oare Irinel mult prea pretențios în ceea ce privește o femeie? „Nu ar trebui să aibă un profil de instagram, nu mă interesează acest lucru. Ci să fie o persoană deșteaptă, inteligentă, și mai ales respectuoasă cu mine, cu alți concetățeni, cu alte femei. Lista e prea lungă, dar nu vreau să se sperie nimeni”, a povestit Columbeanu.

Ani este fosta iubită a lui Irinel Columbeanu

„A fost dragoste la prima vedere”

Irinel părea chiar îndrăgostit de Ani, pe care a catalogat-o ca fiind o „finuță, sociabilă, delicată și extrem de respectuoasă”. „A fost dragoste la prima vedere. Ani a venit aici ca și turistă. Ne-am cunoscut acum câteva zile. Este o doamnă finuță, delicată, sociabilă și foarte respectuoasă.

Ea nu dorește însă să dea amănunte din viața ei. Mi-a atras atenția încă de când am văzut-o prima oară. Suntem împreună în Delta Dunării, la Periprava, la pensiunea prietenului meu, Andu Stamate. Aici totul este mirific, inclusiv compania pe care o am”, spunea atunci afaceristul.

Aventura continuă…

Ca să mai uite de supărare, deși tocmai s-a întors din America, Irinel Columbeanu spune că vrea să plece la Marbella, pentru că are nevoie de câteva momente de relaxare. „În această lună, aventura continuă cu o vacanță la Marbella, unde am fost invitat de un bun prieten de-al meu”, a adăugat Irinel Columbeanu

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre