Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu și-a găsit nașul. Urmează să descopere nevasta

Irinel Columbeanu și-a găsit nașul. Urmează să descopere nevasta
După ce l-a invitat pe Irinel Columbeanu la masă, Tzancă Uraganu l-a plăcut atât de mult încât a decis să-i ofere și mai mult ajutor. Așa că s-a hotărât să-i caute nevastă și el să le fie naș.

Tzancă Uraganu, viitorul naș al fostului milionar de la Izvorani, a povestit ce are de gând cu Irinel Columbeanu în podcastul Fiță cu Adiță, care de data asta s-a ținut în vila luxoasă a manelistului. Așa că toate doamnele care-l plac pe fostul milionar de la Izvorani pot să-l contacteze. Există însă și câteva condiții pe care să le îndeplinească posibila viitoare mireasă: să fie cuminte, curată și civilizată.

„Puteți veni la întâlnire, facem preselecție”

„Eu Tzancă Uraganul mă declar naș la domnul Irinel Columbeanu și așteptăm să ne contacteze o femeie liniștită, decentă, curată… că îl vedeți pe domnul, are dânsul o vârstă, dar e țiplă, vorbim adevărul acum. Așa că apelați cu încredere, orice femeie din această țară, care îndeplinește aceste mici condiții. Deci să fie cuminte, curată, civilizată, cu caracter frumos.

„Vrem să găsim o doamnă ca domnul Irinel, finul, să își unească destinul cu ea”

Domnul Irinel este de acord să o ia de nevastă. Puteți veni la întâlnire, facem preselecție. Veniți la întâlnire și eu sunt nașul. Deci nu e glumă! Vrem să găsim o doamnă ca domnul Irinel, finul, să își unească destinul cu ea. Iar noi să îi ajutăm cât putem. Vă spun 100% că i se va schimba viața în bine, dacă va găsi o doamnă care să îi placă lui. Să stea cu ea, să aibă cu cine să vorbească. Așa se va schimba total și pentru dânsul viața”, a declarat Tzancă Uragnul, în cadrul podcast-ului „Fitză cu Adiță”.

Tzancă Uraganul vrea să-l însoare pe Irinel Columbeanu

Se caută nevastă pentru Irinel Columbeanu.

Fostul om de afacere a rămas fără toată averea: „Eu am fost propriul meu dușman. M-am lăcomit ca să încerc să am mai mulți bani. Am făcut o alegere proastă. Am scos pe piață un ciment care nu a mers, cred că prea repede. Toți banii i-am băgat acolo. M-am gândit că ar putea fi o afacere pe care o pot lăsa moștenire fiicei mele”, a spus Irinel Columbeanu, potrivit Cancan.

Irinel vrea sushi și croissante

De când s-a muta la azil, Irinel Columbeanu s-a liniștit pentru că are un acoperiș deasupra capului. Fostul afacerist are, la fel ca toți ceilalți, un meniu întocmit de un nutriționist, în funcție de afecțiunea fiecăruia, dar tânjește după bunătățile pe care le consuma când banii curgeau. „(…) când ies în oraș, Irinel Columbeanu mă mai roagă să îi cumpăr cam ce pofte are el, vrea sushi și croissante, de obicei. Îi cumpăr, evident, pentru plăcerea lui”, a declarat patronul azilului Ion Cassian, pentru Playtech.

„Irinuca e chelneriță la un restaurant”

În același podcast, Irinel Columbeanu a vorbit și despre fiica sa, mărturisind că s-a angajat la un restaurant ca și chelneriță. „Irinuca și-a luat permisul și conduce un Mercedes GLC, un SUV 4×4, nu așa mare ca cel al domnului Tzancă. Irinuca m-a ajutat cu bani și a învățat și ea să facă bani pe munca ei.

S-a angajat la un restaurant italian din Los Angeles, nu știu exact numele, dar nici nu are importanță. Este chelneriță acolo. De asemenea, își dorește să se facă profesoară de limba franceză”, s-a destăinuit Columbeanu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre