Simona Ionescu / Redactor Șef

Irinel Columbeanu vrea să rupă gura târgului și se face scriitor. Ar avea ce povesti!

Irinel Columbeanu vrea să rupă gura târgului și se face scriitor. Ar avea ce povesti!
Irinel Columbeanu, ”milionarul falimentar”, este din nou în topul invitaților pe la televiziuni. Nu se plânge că a ajuns la sapă de lemn. Spune că se descurcă. Dacă în afaceri a fost jalnic, s-a gândit să se facă scriitor.

Irinel Columbeanu locuiește acum la bloc, ca un pensionar de 63 de ani. Era cunoscut pentru petrecerile excentrice la palatul din Izvorani și mariajul cu năbădăi cu Monica Gabor. Le-a pierdut pe toate, iar acum îi este greu să admită că a ajuns la sapă de lemn. ”Mă descurc!”, zice. Vrea să își povestească viața într-o carte!

Irinel Columbeanu scriitor? Ar avea ce povesti!

Irinel Columbeanu a refuzat mereu să intre în detalii despre viața lui de acum, după ce și-a pierdut averea. ”Mă descurc!”. Totuși a recunoscut că ”nu-i o situație plăcută în care să mă complac, dar să știți că sunt unele avantaje”.

Supranumit și “milionarul falimentar”, celebrul om de afaceri, era mai mult cunoscut datorită relațiilor amoroase dezbătute în presă. După divorțul de Monica Columbeanu a mai fost o vreme în atenția presei datorită procesului de custodiei a fetiței lor, Irina. În cele din urmă, și copila crește departe de el.

Acum, este din nou în atenția presei și nu ratează nici o televiziune.  Invitat în emisiunea lui Mădălin Ionescu de la Metropola TV, fostul om de afaceri a spus că va scrie o carte despre viața lui.

Întrebat de presă dacă a cumpărat-o pe Monica Gabor de la proxenețul Damaschin, Irinel Columbeanu a negat. Și a ajuns în atenția opiniei publice pentru că foarte multe site-uri i-au preluat declarația.

Irinel Columbeanu scrie o carte cu suspans

Irinel Columbeanu nu vrea să dezvăluie amănunte despre conținutl cărții. „Dacă răspund acum irosesc din suspansul cărții. Vor fi multe noutăți atât în conținut, cât și în formă”, i-a spus Irinel lui Mădălin Ionescu.

Acum 15 ani, averea lui Irinel Columbeanu se ridica la suma de 60 de milioane de euro. În anul 2007, averea acestuia s-a ridicat la suma de 150 de milioane de euro, iar în anul 2008, acesta avea 40 de milioane de euro. Acela a fost momentul în care averea sa a început să scadă ajungând până la 7 milioane de euro.


Irinel Columbeanu provocat să spună cum e viața de sărac. Îl descoase Denise Rifai în această seară

Ce a ars în fosta vilă a lui Irinel Columbeanu. Au fost distruse opere de artă

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre